ESC Hungary

Rajongunk

Eurovízió a Netflixen: Izland harcba száll az Eurovízió trófeájáért!

Az idei Eurovízió nélküli Eurovízió hozott eddig otthoni koncerteket, gálaműsorokat, megemlékezéseket az Eurovízió történelméről, pénteken pedig egy film is kijön a Netflix online mozicsatornán: Will Ferrell és Rachel McAdams, filmbéli nevükön Lars és Sigrit az izlandi Fire Saga nevű formációt fogja alakítani, akik elnyerik a jogot és az életre szóló lehetőséget, hogy képviseljék hazájukat az Eurovíziós Dalfesztiválon, és végre bebizonyíthatják, hogy érdemes minden álom megvalósításáért harcot vívni. Két kisvárosi énekes arról álmodozik, hogy popsztárok lesznek egy világra szóló zenei fesztiválon. A tét magas, a duó kapcsolatát pedig riválisok és színpadi balesetek teszik próbára.

A két főszereplő Will Ferrell mint Lars Erickssong és Rachel McAdams, aki Sigrit Ericksdottir szerepébe fog bújni. Mellettük feltűnik még Pierce Brosnan aki Erick Erickssongot alakítja, Dan Stevens pedig Alexander Lemtovként szerepel, Demi Lovato pedig Katiana lesz a százhuszonhárom perces filmben. A brit Mr. Eurovízió, vagyis a legendás kommentátor és televíziós személyiség Graham Norton egy cameo szerepben fog megjelenni, saját magát fogja alakítani.

Spoilerek a cikk legvégén, a linkek után poénokat lövünk le!

Előzetes

A versenydal

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története
Premier: 2020.06.26-án pénteken a Netflixen
Link a filmhez:

https://www.netflix.com/gb/title/80244088

(tellymic.co.uk – wiwibloggs.com)

Spoilerek itt!

About Author

Eurovízió a Netflixen: Izland harcba száll az Eurovízió trófeájáért!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top