ESC Hungary

Eurovízió 2020

Finnország: Ki nyerje az Uuden Musiikin Kilpailu 2020-at?

A finnek ismét az UMK keretein belül választják ki indulójukat. A nemzeti döntőre március 7.-én kerül sor, ahol hat előadó versenyzik majd, hogy megnyerje az Uuden Musiikin Kilpailu 2020-at és képviselje Finnországot a 2020-as Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az előző két évben az előadót belső kiválasztás után nevezték meg, és csak a dalt választották a finnek az UMK segítségével. Viszont idén visszatérnek a régi kiválasztási formához, ahol minden előadó egy dallal versenyez.

Azonban csak egy induló képviselheti Finnországot a 2020-as Eurovízión. Hallgass bele a döntős dalokba, és szavazz a cikk végén, hogy szerinted ki nyerje az Uuden Musiikin Kilpailu 2020-at.

Aksel Kankaanranta – “Looking Back”

Aksel Kankaanranta már részt vett a Voice of Finland műsorában, ahol második helyen végzett 2017-ben. Elmondása szerint kicsit félénk, de ez nem tartja vissza attól, hogy milliós nézőközönség előtt lépjen fel. „Szeretnék érzelmeket átadni az énekemmel” – mondta. A “Looking Back” egy érzelmes dal a szerelemről, és az elégedetlenség érzéséről.

Catharina Zühlke – “Eternity”

A rajongóknak ismerős lehet Catharina Zühlke neve, ugyanis 2017-ben “Perfect Villain” című dalával második helyen végzett az UMK döntőjében. Idei dala az “Eternity” sokak szerint a szerelem hatalmáról szól, de Zühlke úgy érzi, hogy a dal ennél nagyobb jelentéssel bír.

Erika Vikman – “Cicciolina”

A “Cicciolina” egy energikus dal, ahol nem rejtik el a szexuális szabadságot. Erika általában dalait finn nyelven énekli így ez alól a “Cicciolina” sem kivétel.

F3M – “Bananas”

A F2M trió tagjai Viv, Baby O és Miara, egy igazán fülbemászó pop dallal készülnek a döntőre.

Tika – “I Let My Heart Break”

Tika volt a 2018-as finn X-faktor nyertese, ahol Saara Aalto volt a mentora. Tika döntős dala egy érzelmes ballada, elmondása szerint példaképei Whitney Houston és Celine Dion.

Sansa- “Lover View”

Sansa egy hűvös mégis érzéki elektro-pop dallal lép fel a döntőben.

Szavazz: Melyik induló képviselje Finnországot a 2020-as Eurovízión Rotterdamban?

survey hosting

(wiwibloggs.com)

About Author

Finnország: Ki nyerje az Uuden Musiikin Kilpailu 2020-at?
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top