ESC Hungary

Junior 2020

Folytatódik a felkészülés a 2020-as Junior Eurovízióra

Most vasárnap délután láthatjuk a 2020-as Junior Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, ahol a 9 és 14 év közötti énekesek versengenek a győzelemért. A felkészülés javában tart, pár országban már – a pandémia miatt – le is zajlott a végső produkció felvétele. A Junior Eurovízió központi oldalán naponta tesznek elérhetővé anyagokat a versenyzőkről. Most Szerbia, Oroszország és a kétszeres címvédő Lengyelország versenyzőinek felkészüléséről kapunk ízelítőt.

Szerbiából érkezik Petar, akinek a próbáját még a hónap elején vették fel. Narancssárga öltönyben láthatjuk a színpadon, amit fehér csíkok díszítenek. A produkció alatt sétál a színpadon és később leül. A zongoránál énekel, ilyenkor sokaknak bevillanhat a Duncan Laurence effektus. A felvételek után azt mondta hogy nagyon boldog, nehéz szavakban kifejezni az érzést. Nagyon feszült és ideges volt, de egyben izgatott és boldog is és csak annyit szeretne mondani: Szeretek mindenkit!

Szerbia. Fotó: EBU / STIJN SMULDERS

Az orosz Sofia is elkészítette már a felvételeket a vasárnapi versenyre. A nemzeti döntőn egy csillámló szürke ruhát viselt, a Junior Eurovízión viszont egy kis világoskék hercegnős szerelésben fog fellépni, amit csillogó fehér virágok díszítenek. Egyedül láthatjuk majd a színpadon.

Oroszország. Fotó:  MUSIC ACADEMY OF IGOR KRUTOY

Lengyelország képviselője, Ala Tracz dala arról szól, hogy kövessük az álmainkat és akkor is legyen bennünk tartás, amikor ránk jár a rúd. 5 táncossal fog fellépni, viszont többször is ruhát fog váltani a kamerák mögött a produkció alatt. Egy fehér és egy piros ruha van neki bekészítve.

Lengyelország. Fotó: EBU / STIJN SMULDERS

Junior Eurovíziós Dalfesztivál 2020 Varsóból
Élő közvetítés 2020.11.29-én vasárnap 17:00-tól a YouTube-n

(junioreurovision.tv)

About Author

Folytatódik a felkészülés a 2020-as Junior Eurovízióra
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top