ESC Hungary

ESC 2022

Görögország: Amanda Georgiadi Tenfjord – Die Together

A nemzeti döntős szezonnak vége, ideje sorba szedni a 2022-es dalok listáját, amiket már feltöltöttek a YouTube-ra, de még az ESC Hungary olvasói nem tudtak véleményezni. A görög ERT közmédia tavaly októberig gyűjtötte a javaslatokat a 2022-es nevezésükhöz. A hírek szerint 25 lemezszerződéssel rendelkező előadó 40 dalt küldött be. A belső zsűri döntése alapján Görögországot Amanda Tenfjord fogja képviselni a Die Together című dallal. Amanda görög-norvég származású, gyermekkorában költöztek a szülők Norvégiába. 2014-ben volt az első nagy áttörése a showbusiness világában a Run című dalával. Eurovíziós klipje az előadó saját YouTube oldalán hat napja elérhető, az Eurovízió csatornájára három napja töltötték fel. Itt az ideje letölteni és meghallgatni. Sok sikert májusban!

https://youtu.be/Uv7PcRKXZDg

(eurovision.tv)

About Author

Görögország: Amanda Georgiadi Tenfjord – Die Together
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top