ESC Hungary

Kalush Orchestra
Eurovízió 2022

Hivatalos: A Kalush Orchestra megkezdi külföldi promóciós turnéját

2022-ben a Kalush Orchestra képviseli Ukrajnát Torinóban

A Suspline ukrán közszolgálati műsorszolgáltató hivatalos közleménye:

A Kalush Orchestra, Ukrajna képviselői a 2022-es Eurovíziós Dalfesztiválon úgy döntöttek, hogy a legtöbb, amit most tehetnek az országért, ha fellépésükkel és az európai közönséggel való kommunikációval támogatják Ukrajnát. A zenekar tagjai a teljes körű ukrajnai orosz invázió kezdete óta először gyűltek össze Lvivben, és megkezdték a felkészülést a torinói fellépésükre. A Kalush Orchestra beleegyezett, hogy részt vegyen az Eurovízió előtti promóciós koncerteken. A zenekar adományokat kíván gyűjteni Ukrajna támogatására. A promóciós turné részleteit és az eseményeket, amelyeken a Kalush Orchestra részt vesz, a következő napokban közöljük.

„Meg akarjuk mutatni a világközösségnek az ukrán zenét és azt, hogy mennyire kitartóak vagyunk. Nagyon szükségünk van a támogatásra ebben a nehéz időszakban”

– mondja a zenekar. A Kalush Orchestra azt tervezi, hogy vasárnap megkezdi külföldi promóciós turnéját. A UA:PBC hivatalos engedélyt kapott a banda utazására az állami hatóságoktól.

A Stefania c. dal hatodikként lép fel az első elődöntőben, májusban.

https://www.youtube.com/watch?v=UiEGVYOruLk

About Author

Hivatalos: A Kalush Orchestra megkezdi külföldi promóciós turnéját
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top