ESC Hungary

ESC 2021

Hollandia: Jeangu Macrooy – Birth of a New Age

A holland közmédia és a dalfesztivál hivatalos oldala 2020 októberében hozta nyilvánosságra, hogy a rendező országot, Hollandiát a 2021-es évben is Jeangu fogja képviselni. A dal keresésére válogatót nem rendezett a holland köztévé. Jeangu a Birth of a New Age című dalát május 22-én fogja előadni a döntőben. Pontosabban a döntő 23. fellépője lesz. Ez azért is különleges, mert a lett, Marie’ N az I Wanna című dalával 2002-ben győztesként tért haza Észtországból, és a 23. előadóként lépett színpadra az észt fővárosban, Tallinban.

A Birth of a New Age szerzeményt úgy, ahogy a tavalyi évben is közösen szerezték Perquisite-vel.

Jeangu, mivel az előző nyertes országot képviseli, így neki nem kell küzdenie a döntőbe jutásért, ezért automatikusan a nagydöntőben, május 22-én láthatjuk versenyezni. Sok sikert kívánunk neki!

(eurovision.tv)

About Author

Hollandia: Jeangu Macrooy – Birth of a New Age
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top