ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2018: Csehország és Málta szavazatai

INFE Poll 2018: Csehország és Málta szavazatai

Miközben a portugál RTP bejelentette, hogy elfogyott az összes jegy a 2018-as Eurovízió döntőjére, folytatódik az INFE nemzetközi eurovíziós rajongói hálózat szavazása. A klubok harmada már elküldte a szavazatait, sőt, a jövő héten végre megtudhatjuk az INFE Magyarország szavazásának eredményét is! De még előtte ismerjük meg Csehország és Málta kedvenceit! Az összesen 24 klubból álló hálózat szavazatainak eredménye április 22-ig fokozatosan nyilvánosságra kerül.

Az elődöntős bukások ellenére az INFE Csehország már 2012 óta tagja a hálózatnak, és az ilyen szűk esztendőkben is próbálják éltetni az Eurovízió eszméjét. A klub az egyik leggyakrabban frissített weboldalt üzemelteti az Eurovízió rajongói médiahálózatában, az eurocontest.cz címen. Nézzük a cseh szavazatokat!

1 pont: Ciprus
2 pont: Albánia
3 pont: Bulgária
4 pont: Finnország
5 pont: Görögország
6 pont: Németország
7 pont: Norvégia
8 pont: Dánia
10 pont: Franciaország
A 12 pontot kapja: Izrael

Az INFE Málta a facebook.com/eurovisionfansmalta nevű Facebook csoport közreműködésével alakult meg 2016 júniusában. A csoport legfőbb célja, hogy a követői mindig képben legyenek a legfrissebb eurovíziós hírekkel és pletykákkal kapcsolatban. A több mint 5000 követő után az #EFM létrehozói is megbizonyosodtak arról, hogy az oldal népszerűsége rövid időn belül váratlanul magas lett a rajongók körében. Ezért egy komoly elhatározás eredményeként jött létre az INFE Málta. INFE Málta… mindent a rajongókért! És most következzenek a pontok!

1 pont: San Marino
2 pont: Belgium
3 pont: Ciprus
4 pont: Franciaország
5 pont: Azerbajdzsán
6 pont: Németország
7 pont: Finnország
8 pont: Ausztrália
10 pont: Észtország
A 12 pontot kapja: Izrael

Újabb 12 pont Nettának, a Toy magabiztosan vezeti az INFE Poll 2018-at a jelenlegi állás szerint.

Az INFE Poll 2018 jelenlegi top 5 listája:

1. Izrael 88 pont
2. Bulgária 57 pont
3. Franciaország 50 pont
4. Észtország 36 pont
5. Görögország 34 pont

(esctoday.com)

Comments
To Top
%d bloggers like this: