ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2018: Csehország és Málta szavazatai

INFE Poll 2018: Csehország és Málta szavazatai

Miközben a portugál RTP bejelentette, hogy elfogyott az összes jegy a 2018-as Eurovízió döntőjére, folytatódik az INFE nemzetközi eurovíziós rajongói hálózat szavazása. A klubok harmada már elküldte a szavazatait, sőt, a jövő héten végre megtudhatjuk az INFE Magyarország szavazásának eredményét is! De még előtte ismerjük meg Csehország és Málta kedvenceit! Az összesen 24 klubból álló hálózat szavazatainak eredménye április 22-ig fokozatosan nyilvánosságra kerül.

Az elődöntős bukások ellenére az INFE Csehország már 2012 óta tagja a hálózatnak, és az ilyen szűk esztendőkben is próbálják éltetni az Eurovízió eszméjét. A klub az egyik leggyakrabban frissített weboldalt üzemelteti az Eurovízió rajongói médiahálózatában, az eurocontest.cz címen. Nézzük a cseh szavazatokat!

1 pont: Ciprus
2 pont: Albánia
3 pont: Bulgária
4 pont: Finnország
5 pont: Görögország
6 pont: Németország
7 pont: Norvégia
8 pont: Dánia
10 pont: Franciaország
A 12 pontot kapja: Izrael

Az INFE Málta a facebook.com/eurovisionfansmalta nevű Facebook csoport közreműködésével alakult meg 2016 júniusában. A csoport legfőbb célja, hogy a követői mindig képben legyenek a legfrissebb eurovíziós hírekkel és pletykákkal kapcsolatban. A több mint 5000 követő után az #EFM létrehozói is megbizonyosodtak arról, hogy az oldal népszerűsége rövid időn belül váratlanul magas lett a rajongók körében. Ezért egy komoly elhatározás eredményeként jött létre az INFE Málta. INFE Málta… mindent a rajongókért! És most következzenek a pontok!

1 pont: San Marino
2 pont: Belgium
3 pont: Ciprus
4 pont: Franciaország
5 pont: Azerbajdzsán
6 pont: Németország
7 pont: Finnország
8 pont: Ausztrália
10 pont: Észtország
A 12 pontot kapja: Izrael

Újabb 12 pont Nettának, a Toy magabiztosan vezeti az INFE Poll 2018-at a jelenlegi állás szerint.

Az INFE Poll 2018 jelenlegi top 5 listája:

1. Izrael 88 pont
2. Bulgária 57 pont
3. Franciaország 50 pont
4. Észtország 36 pont
5. Görögország 34 pont

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top