ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2018: Indul a szavazások összesítése!

2017 után újra megrendezi az INFE Network, vagyis az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata az esctoday.com-mal közösen az INFE Poll 2018 szavazást, ahol a hálózat minden tagjának szavazatait összesítve megtudhatjuk, hogy kik a legnagyobb kedvencei a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválnak. Tavaly az INFE hálózat 18 tagja vett részt a debütáló szavazáson, melyet Olaszország és Francesco Gabbani nyert 186 ponttal, Portugália és Salvador Sobral a 10. helyezést érte el. Összesen 31 ország dala kapott pontot, 12 ország dalára nem szavazott senki sem. Magyarország az Origo című dallal a 24. helyet szerezte meg ezen a szavazáson. Az INFE hálózata gyorsan növekszik, idén már 24 tagúra bővült, és folyamatos az érdeklődés az újabb országokból is.

Magyar részvétel a hálózat munkájában

Két hónappal ezelőtt Magyarország, és a több mint 12 éves múlttal, több mint 9000 követővel, a tavalyi Eurovízió hetében 300000 oldalmegtekintéssel rendelkező eschungary.hu is csatlakozott az INFE hálózatához, ezért olvasóink is részt vehettek a szavazáson. A legbátrabb és legnagyobb rajongók el is küldték szavazataikat, ennek eredménye is be lesz jelentve április folyamán.

Röviden az INFE hálózatról

Az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata 2011-ben alakult, mert igény merült fel egy alternatív rajongói klubhálózat megalkotására, amit végül a görög Eurovíziós Dalfesztivál Rajongói Klub hozott létre. A hálózatot az Eurovíziós Dalfesztivál szervezője, az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) elismerte és már a kezdetek óta támogatja, illetve a megalakulás óta minden Eurovízión képviselteti magát.

A hálózat létrejöttének célja, hogy egyesítse a mindenféle apróbb csoportosulásokba tömörülő rajongókat szerte Európában és azon túl, hogy egy közös hálózatot nyújtson azok számára, akik egy eurovíziós rajongói klub tagjai szeretnének lenni, és ami az Eurovízió Családjának eseményeihez kapcsolódik. A hálózat tagjai azon dolgoznak, hogy népszerűsítsék az Eurovízió eszméjét weboldalakon, blogokon, közösségi hálózatokon, illetve a nemzeti klubok rendezvényein keresztül.

INFE Poll 2018

Lássuk az első klub, az INFE Fehéroroszország pontjait!

1 pont Dánia
2 pont Csehország
3 pont Észtország
4 pont Ausztria
5 pont Izrael
6 pont Belgium
7 pont Bulgária
8 pont Németország
10 pont Ukrajna
és a 12 pontot kapja: Franciaország!

Madame Monsieur Franciaországból az első, aki 12 pontot kapott az INFE Poll 2018-ban. Az Émilie Satt és Jean-Karl Lucas szerzőpárostól származó Mercy című dal, ami Franciaország idei versenydala arról szól, hogy van egy Mercy nevű lány, aki nigériai szülők gyermekeként egy hajón született az európai migrációs krízis közepén.

Az INFE Fehéroroszországról

Az INFE Fehéroroszország 2015 áprilisában született, és azóta napi szinten is szép számmal érkeztek új tagok. A fehérorosz INFE klub a kezdetek óta nagyon aktív, sok új innovációt javasoltak már a hálózat fejlesztésével kapcsolatban.

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top