ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2018 – Szavazz a 10 legjobbra!

Ismét útjára indul az INFE Network szavazása a 2018-as Eurovízió dalairól. Idén az ESC Hungary olvasói is részt tudnak venni, köszönhetően annak, hogy nemrég felvételt nyertünk az INFE nemzetközi rajongói hálózathoz. Így az ESC Hungary olvasói az Eurovíziós Fórumok Dalversenye (EFSC) után ismét részt vehetnek rajongói közösségek közötti szavazáson. Az INFE Magyarország elindítja a szavazást MOST!

A szabályok:

1. Nem lehet saját magunkra szavazni (Magyarország ezért nincs rajta a szavazólapon).
2. Mindenkinek egy top 10-es listát kell felállítani, és az Eurovízió szerint pontozni, vagyis a 10. helyezettnek 1 pontot, az első helyezettnek 12 pontot kell adni.
3. Szavazólap letöltése itt: INFEPoll2018_HUN.xls. Szavazni e-mailben kell, a kitöltött szavazólapot vissza kell küldeni az infepoll@eschungary.hu címre
4. A szavazási határidő: 2018.03.26 hétfő, 21:00

Tanulmányozza mindenki az idei év versenydalait akár az összefoglaló oldalunkon, vagy az Eurovízió hivatalos lejátszási listáján keresztül (Albánia és Macedónia Örményország jelenleg hiányzik ebből a listából).

Minél több szavazat érkezik be, annál pontosabb eredményt fogunk kapni a magyar rajongók legnagyobb idei kedvencéről. A szavazás részvételével kapcsolatban nincs megkötés: minden olvasónk részt vehet a szavazáson! Az eredményeket országonként napi bontásban fogják közölni, várhatóan az esctoday.com-on, és természetesen mi is követni fogjuk a hálózat többi tagjának szavazatait is.

(INFE Magyarország)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top