ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2019: Grúzia szavazatai

Helló Európa és Ausztrália! Ma este vette kezdetét az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózatának szavazása, vagyis az INFE Poll 2019, melynek fő médiapartnere a gazdag hagyományokkal rendelkező, idén húsz éves fennállását ünneplő esctoday.com eurovíziós híroldal.

Az INFE hálózat magyarországi tagja az eschungary.hu, weboldalunk idén fogja ünnepelni fennállásának 14. évfordulóját. Nagy öröm minden szerkesztőnk számára, hogy ennyi év után sem lankad a rajongók lelkesedése, és noha az évek során ahogy növekedett a rajongói csoport, úgy töredezett darabokra a rajongók tömege, de rájöttünk, hogy valójában ez egy természetes folyamat, ami azon alapul, hogy mindenkinek más a vérmérséklete, mindenkiben más hőfokon ég a Fuego. Szintén nagy öröm számunkra, hogy egy olyan nagy nemzetközi rajongói hálózat tagjai lehetünk, melynek tagjai együttműködnek a hírcserékben és szavazásokon, hiszen egy rajongónak lételeme a szavazás és a különböző listák felállítása. Aki viszont aki nem szeret szavazgatni, az sincs lemaradva az eurovíziós közös élményről, és nincs is kötelezve a szavazásra, de azért örülünk, ha ezek a megfigyelők néha-néha véleményüknek adnak hangot. Mindenesetre akárhány rajongó is van, egy mindenkiben közös és összeköt: Az Eurovízió iránti rajongás. 22 ország lelkes rajongói klubja küldte el szavazatát hogy kiderítsük, melyik dal az idei év legjobbja!

Elsőként az INFE Grúzia top 10-es listáját ismerhetjük meg.

1 pontot kap Azerbajdzsán
2 pontot kap Észak-Macedónia
3 pontot kap Franciaország
4 pontot kap Svédország
5 pontot kap Hollandia
6 pontot kap Málta
7 pontot kap Olaszország
8 pontot kap Izrael
10 pontot kap Svájc
és a 12 pontot kapja: Ciprus!

INFE Grúzia Top 10

Az első 12 pontot Ciprus képviselője Tamta kapta. De nem biztos hogy ez sokáig fog így maradni, holnap az egyik szomszédunk fogja ismertetni szavazatait.

Az INFE Grúzia korábban Eurovíziós Grúziai Magazin néven volt ismert, 2017-ben csatlakozott az INFE hálózatához. Az Eurovíziós Grúziai Magazin hírekkel, tudósításokkal és Eurovíziós estek szervezésével az ország egyik legaktívabb rajongói csoportjam, melynek célja a fesztivál még népszerűbbé tétele az országban.

Az INFE Poll 2019 csak most indul, és egyre közelebb kerülünk a végső győzteshez! Ki lesz a végső győztes?

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top