ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2020: Azerbajdzsán szavazatai

Megyünk tovább az INFE Network Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózatának szavazásán. Már csak 9+1 klub pontjainak bejelentése van hátra. A 10. klub olyan országok klubjainak tömörülése lesz, melyek az Eurovízió szabályai szerint nem vehetnének részt a versenyen (nem EBU tagok). Az INFE Azerbajdzsán a nemzetközi hálózat megalakulása után nem sokkal csatlakozott a hálózathoz. Az évek során az ország egyik legaktívabb rajongói klubjává váltak. Promótálják az ország aktuális versenyzőjét és ellátják hírekkel tagjaikat a közösségi hálózatokon és saját weboldalukon keresztül is.

Az INFE Azerbajdzsán szavazatai

1 pontot kap Izrael
2 pontot kap Ukrajna
3 pontot kap Grúzia
4 pontot kap Málta
5 pontot kap Norvégia
6 pontot kap Svájc
7 pontot kap Izland
8 pontot kap Bulgária
10 pontot kap Oroszország
és a 12 pontot Litvánia kapja!

A The Roop a harmadik 12 pontját kapta meg, ezzel Litvánia 110 ponttal szerepel az élen. A második helyen 34 ponttal lemaradva Svájc, Izland pedig feljött a harmadik helyre, 63 pontot szereztek. Oroszország két helyet javítva a 8., valamint az egyik szomszédot, Grúziát hívták meg az azeriek a ponttáblára, így 30 ország van a tabellán.

https://youtu.be/FxPm-Wz8qpY

A jelenlegi állás:

[infogram id=”a5bfe678-892d-401a-89ff-a5ee4fccbded” prefix=”dyL” format=”interactive” title=”INFE Poll 2020″]

(esctoday.com)

About Author

INFE Poll 2020: Azerbajdzsán szavazatai
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top