ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2022: Csehország szavazatai

Ismét eljött az idő, hogy az INFE Network, azaz az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata és nemzetközi médiapartnere, az esctoday.com bemutassa a 2022-es Eurovíziós Dalfesztivál dalairól szóló előszavazást. Minden nap egy-egy INFE klub szavazatait adják közre 17 órától az esctoday.com-on, amit átvesz az INFE hálózat minden tagja. Hét klub már elküldte a szavazatait, az INFE Magyarország hamarosan zárja a szavazást. Magyarország pontjait valamikor április közepe-vége felé fogjuk felfedni. Először szintén az esctoday.com-on lesznek láthatóak az eredmények, az eschungary.hu-n pedig bemutatjuk a részletes szavazási eredményt is. Az INFE Poll 2018-ban és 2019-ben megjósolta a végső győztest, 2021-ben pedig a top 3-ból kettőt sikerült eltalálni. Lássuk, idén hogyan alakul a szavazás, íme az INFE Csehország szavazatai!

Az INFE Csehország top 10-es listája:
1 pont Franciaország
2 pont Németország
3 pont Spanyolország
4 pont Finnország
5 pont Görögország
6 pont Hollandia
7 pont Albánia
8 pont Svédország
10 pont Olaszország
12 pont Ausztria

Az első tizenkettest Ausztria húzta be, a LUM!X feat. Pia Maria formáció.

Holnap az INFE Észak-Macedónia pontjaival folytatjuk!

(esctoday.com)

About Author

INFE Poll 2022: Csehország szavazatai
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top