ESC Hungary

INFE

INFEVision Video Contest 2020: Bemutatjuk a versenyzőket! (#1)

Az INFEVision 2020 egy videóklip verseny, melyet az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata (International Network of Fan Clubs of Eurovision – I.N.F.E) szervez. 2019-ben a cseh klub, az eurocontest.cz szervezte a versenyt, ahol az olasz Mahmood nyert a “Barrio” című videóval. Idén az ERC Eurovision Romania Community a főszervező. Eredetileg 20 ország indult, de Örményország visszalépésre kényszerült a Hegyi-karabahi háborús helyzet miatt.

https://youtu.be/OGySgCPKiOg

Ideje hogy megismerjük a versenyzőket! Az első alkalommal öt ország versenyzőjét ismerhetjük meg.

A tavalyi szervező, Csehország képviselőjével kezdjük a bemutatók listáját. Kuba Kubin ‘Let me Love’ című videóját nevezte az eurocontest.cz rajongói közösség. Versenyzőjük Hradec Královéban született 1991.01.16-án, képzett tenor énekes, dalszerző és zongorista. Kilenc évig volt a Pardubicei Konzervatórium tanulója, a nemzetközi hírű nyolc tagú “Gentlemen Singers” tagja. Többször dolgozott együtt neves cseh nagyzenekarokkal. A sanzon és a pop műfajában is otthon van, filmekhez is szerzett zenét.

Moldova dalát az Eurovision Moldova közösség nevezte, szavazással döntöttek nevezettjükről. Sasha Lopez és Misha Miller duója, a „Smoke Me” című dallal indul az első helyért. Sergiu Istrate, művésznevén Sasha Lopez október 17-én született Kisinyovban. Zenész, dalszerző, DJ és zenei producer, jelenleg Bukarestben él. Gyermekként kezdett zenélni. Karrierjének első nagy áttöréstét 17 évesen érte el, amikor profi DJ lett a kisinyovi “Star Track” klubban. A középiskola elvégzése után menedzsment szakon diplomázott. 2010-ben költözött Bukarestbe, ekkor vette fel művésznevét is. 2011-ben az “All My People” című dala lett a legnépszerűbb a rádiók listáján. 2015-ben a “Kiss U” című dala első helyezett lett a spanyol és olasz slágerlistákon, ekkor kapta meg első nemzetközi lemezszerződését is. 2020-as „Smoke Me” című dala pedig a török, görög és bolgár slágerlistákat vezette. Ez a videó versenyez az INFEVision 2020-on is. Misha Miller gyermekkora óta énekel. 2017-ben a TIMC 2017 zenei táborban fedezte fel tehetségét a Billboard listás producer és DJ, Manuel Riva. A duó ezután kezdett együtt dolgozni, és milliós nézettségü YouTube videókat kezdtek produkálni.

Fehéroroszországot a helyi INFE klub választása alapján Maria Ermakova Fighters of the sun’ című videója képviseli. A 14 éves Maria Minszkben született. A 2019-es Junior Eurovízió nemzeti döntőjén a „Vetra” című dallal szállt harcba, a második helyezést érte el. A The Voice Kids Ukrajna negyedik évadában is szerepelt, az elődöntőkig jutott.

Magyarország képviselőjét az ESC Hungary olvasói választották ki egy 18 résztvevős nemzeti döntő keretein belül. Az olvasók döntése alapján a Bagossy Brothers Company “Visszajövök” című dalát nevezték az INFEVision 2020-ra. Az együttest 2013-ban alapították Gyergyószentmiklósón. Az együttes neve a két alapító tag nevére utal. Bagossy Norbert ének, gitár; Bagossy László basszusgitár; háttérvokál, Bartis Szilárd dobok; Tartár Attila gitár, háttérvokál és Kozma Zsombor billenytűk, harmonika, hegedű. Az együttes repertoárját alternatív rock, indie rock és folk rock elemek színesítik.

Mai bemutatónk utolsó tagjaként Törökország képviselőjét mutatjuk be. A török INFE klubot az EurovisionDream közösség indította útjára. A klub döntése alapján Mabel Matiz „Toy” című videóját nevezték. Eredeti nevén Fatih Karaca 1985.08.31-én született, török popdal énekes és dalszerző. Első dalait 2008-ban tette közzé a MySpace közösségi oldalon. Egy producer felfedezte tehetségét és 2011-ben lemezszerződést kötöttek. Eddig négy albumot adott ki, a legfrissebb albumről származik a „Toy” című dalhoz készített klip is.

(infenetwork.net)

About Author

INFEVision Video Contest 2020: Bemutatjuk a versenyzőket! (#1)
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top