ESC Hungary

INFE

INFEVision Video Contest 2020: Bemutatjuk a versenyzőket! (#1)

Az INFEVision 2020 egy videóklip verseny, melyet az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata (International Network of Fan Clubs of Eurovision – I.N.F.E) szervez. 2019-ben a cseh klub, az eurocontest.cz szervezte a versenyt, ahol az olasz Mahmood nyert a “Barrio” című videóval. Idén az ERC Eurovision Romania Community a főszervező. Eredetileg 20 ország indult, de Örményország visszalépésre kényszerült a Hegyi-karabahi háborús helyzet miatt.

https://youtu.be/OGySgCPKiOg

Ideje hogy megismerjük a versenyzőket! Az első alkalommal öt ország versenyzőjét ismerhetjük meg.

A tavalyi szervező, Csehország képviselőjével kezdjük a bemutatók listáját. Kuba Kubin ‘Let me Love’ című videóját nevezte az eurocontest.cz rajongói közösség. Versenyzőjük Hradec Královéban született 1991.01.16-án, képzett tenor énekes, dalszerző és zongorista. Kilenc évig volt a Pardubicei Konzervatórium tanulója, a nemzetközi hírű nyolc tagú “Gentlemen Singers” tagja. Többször dolgozott együtt neves cseh nagyzenekarokkal. A sanzon és a pop műfajában is otthon van, filmekhez is szerzett zenét.

Moldova dalát az Eurovision Moldova közösség nevezte, szavazással döntöttek nevezettjükről. Sasha Lopez és Misha Miller duója, a „Smoke Me” című dallal indul az első helyért. Sergiu Istrate, művésznevén Sasha Lopez október 17-én született Kisinyovban. Zenész, dalszerző, DJ és zenei producer, jelenleg Bukarestben él. Gyermekként kezdett zenélni. Karrierjének első nagy áttöréstét 17 évesen érte el, amikor profi DJ lett a kisinyovi “Star Track” klubban. A középiskola elvégzése után menedzsment szakon diplomázott. 2010-ben költözött Bukarestbe, ekkor vette fel művésznevét is. 2011-ben az “All My People” című dala lett a legnépszerűbb a rádiók listáján. 2015-ben a “Kiss U” című dala első helyezett lett a spanyol és olasz slágerlistákon, ekkor kapta meg első nemzetközi lemezszerződését is. 2020-as „Smoke Me” című dala pedig a török, görög és bolgár slágerlistákat vezette. Ez a videó versenyez az INFEVision 2020-on is. Misha Miller gyermekkora óta énekel. 2017-ben a TIMC 2017 zenei táborban fedezte fel tehetségét a Billboard listás producer és DJ, Manuel Riva. A duó ezután kezdett együtt dolgozni, és milliós nézettségü YouTube videókat kezdtek produkálni.

Fehéroroszországot a helyi INFE klub választása alapján Maria Ermakova Fighters of the sun’ című videója képviseli. A 14 éves Maria Minszkben született. A 2019-es Junior Eurovízió nemzeti döntőjén a „Vetra” című dallal szállt harcba, a második helyezést érte el. A The Voice Kids Ukrajna negyedik évadában is szerepelt, az elődöntőkig jutott.

Magyarország képviselőjét az ESC Hungary olvasói választották ki egy 18 résztvevős nemzeti döntő keretein belül. Az olvasók döntése alapján a Bagossy Brothers Company “Visszajövök” című dalát nevezték az INFEVision 2020-ra. Az együttest 2013-ban alapították Gyergyószentmiklósón. Az együttes neve a két alapító tag nevére utal. Bagossy Norbert ének, gitár; Bagossy László basszusgitár; háttérvokál, Bartis Szilárd dobok; Tartár Attila gitár, háttérvokál és Kozma Zsombor billenytűk, harmonika, hegedű. Az együttes repertoárját alternatív rock, indie rock és folk rock elemek színesítik.

Mai bemutatónk utolsó tagjaként Törökország képviselőjét mutatjuk be. A török INFE klubot az EurovisionDream közösség indította útjára. A klub döntése alapján Mabel Matiz „Toy” című videóját nevezték. Eredeti nevén Fatih Karaca 1985.08.31-én született, török popdal énekes és dalszerző. Első dalait 2008-ban tette közzé a MySpace közösségi oldalon. Egy producer felfedezte tehetségét és 2011-ben lemezszerződést kötöttek. Eddig négy albumot adott ki, a legfrissebb albumről származik a „Toy” című dalhoz készített klip is.

(infenetwork.net)

About Author

INFEVision Video Contest 2020: Bemutatjuk a versenyzőket! (#1)
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top