ESC Hungary

INFE

INFEVision Video Contest 2020: Bemutatjuk a versenyzőket! (#2)

Az INFEVision 2020 egy videóklip verseny, melyet az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata (International Network of Fan Clubs of Eurovision – I.N.F.E) szervez. 2019-ben a cseh klub, az eurocontest.cz szervezte a versenyt, ahol az olasz Mahmood nyert a “Barrio” című videóval. Idén az ERC Eurovision Romania Community a főszervező. A klubok 19 videót küldtek a versenybe. Előző alkalommal már bemutattunk öt videót, ideje megismerni a többieket is!

A németországi INFE klubot az ESCapenews nevű rajongói közösség üzemelteti. A LEA x MAJAN formációt küldik versenybe, a „Beifahrersitz” című klippel. Lea 6 éves korában ült le apja zongorája mellé, 11 évesen pedig megkapta a nappalit, hogy azt zeneszobává alakítva dalokat írhasson. Első videója, a „Where do you want to go?” 3,2 milliós nézettséget ért el a YouTube-n. A karrierje töretlenül fejlődött, társával Majan-nal már 3 dalt is szereztek, amiben fontos szerepe van a klasszikus és modern zenei elemek keveredésének. A versenydaluk a negyedik közös projekt.

Ausztrália helyi INFE klubja a Sheppard nevű formáció „Symphony” című dalát nevezte. A formáció Brisbane-ben alakult 2009-ben. Debütáló stúdióalbumuk a második helyet érte el a slágerlistán és aranylemezes is lett. Az évek során több díjra is jelölték az együttest, a helyi ARIA díjátadón 2014-ben megnyerték a legjobb együttes kategóriát. Az együttes „On My Way” című dala harmadik lett a 2019-es ausztrál nemzeti döntőn.

Az INFE Venezuela rajongói közösség Carlos Baute ft Ana Mena and Yera “No Es Para Tanto” című dalát indítja az INFEVISION 2020 videós versenyen. Carlos Roberto Baute Jiménez, ismertebb nevén Carlos Baute venezuelai énekes dalszerző és televíziós személyiség. 1987-ben lett a Los Chamos együttes tagja. Modellként is dolgozott, több venezuelai telenovellában is szerepelt. Énekelt duettet Marta Sánchezzel és Laura Pausinivel is. Legutóbbi, 2019-es albuma, a „De Amor y Dolor” 8. helyezést ért el a spanyol slágerlistán.

Az INFE Görögország az Alcatrash nevű formáció „Terma ta psemata” című videójával próbálja megszerezni az első helyezést. A négytagú együttes kezdetben különböző partikon zenélt, jazz és funky stílusban indultak, majd a mainstream zenei irányzatokat is felvették a repertoárjukba. 2016-ban jelent meg az első albumuk. Az igazi áttörést az hozta meg a karrierjükben, amikor egy görög délutáni tv showba hívták meg őket állandó zenekarként.

Az INFE Lengyelország rajongói klub Sanah „Melodia” című videóját nevezte az INFEVISION 2020-ra. Zuzanna Irena Jurczak, művésznevén Sanah egy lengyel énekes és dalszerző. A Fryderyk Chopin Zeneművészeti Egyetemen diplomázott tavaly, hegedű szakon. Ezután lemezszerződést kötött és több díjra is jelölték, a „Ja na imię niewidzialna mam” című daláért. Idén került a „Szampan” című dala a lengyel listák élére, debütáló albuma, a Królowa dram (2020) szintén első helyezést kapott.

(infenetwork.net)

About Author

INFEVision Video Contest 2020: Bemutatjuk a versenyzőket! (#2)
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top