ESC Hungary

Interjú

Interjúk a második elődöntőből: Montenegró, Lettország, Oroszország

Montenegró versenyzője Vanja nem idegeskedik a színpadon, elmondja hogy milyen életfilozófia van a dala mögött, és azt is megtudjuk hogy milyen vizes hobbija van.

Lettország képviselője, Laura nagyon sok energiát kap a sajtótól és alig várja hogy 20000 ember előtt szerepeljen. Megtudhatjuk azt is, hogy milyen különleges problémára hívja fel a figyelmet a második albuma, ami nemrég jelent meg.

Oroszország képviselőjével, Julia Szamojlovával is készült egy interjú. Kétnyelvű az interjú, plusz van magyar felirat is. Ő is elmondja hogy minden próba alkalmával tökéletesedik a produkció. Ha magabiztos vagy, akkor semmilyen gondod nem lesz az életben, nem lesznek akadályaid. Nemcsak a dal üzenetét tudhatjuk meg, hanem a magyaroknak szánt üzenetét is.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top