ESC Hungary

Interjú

Interjúk Tel-Avivból: Izrael, San Marino

Végére értünk az interjúknak, ma van a nagy döntő napja. Van aki automatikusan döntőzik és van, akinek sikerült vennie az akadályt. A főpróbák előtt találkoztunk még kédt előadóval.

Izrael: Kobi Marimi – Home

Izrael képviselője nagyon jól válaszolt minden kérdésre. Amellett hogy viszont kérdezett Sanyitól és beszélt a dal létrejöttéről, a Rising star-os tapasztalatairól, elmondta azt is, hogy miért olyan csodálatos és egyedülálló élmény számára az Eurovízió. Nagyon sok ponton hasonlít az élete a dalszöveghez, gyerekkorában veszélyben érezte magát, megfélemlítették, ezért eldöntőtte, hogy nem hagyja magát befolyásolni a negatív dolgokkal. Nagyon ajánlott interjú.

San Marino: Serhat – Say Na Na Na

Az Eurovízióba becsempészett török versenyző, vagyis Serhat San Marino-t képviselve indult ismét a versenyen, és ezúttal sikerült bejutnia a döntőbe. Elmondja hogy az előző dala, az I didn’t know nagy siker az ő zenei karrierjében. Mesélt az életútjáról, arról hogy televíziós műsorvezetőként kezdte. Beszélt a barátairól, elmondta hogy már akkor barátja volt Helena Paparizounak (ESC 2005 győztes) mielőtt megnyerte volna a versenyt.
https://www.youtube.com/watch?v=JcuFqWGdIRE

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top