ESC Hungary

Interjú

Interjúk Tel-Avivból: Izrael, San Marino

Végére értünk az interjúknak, ma van a nagy döntő napja. Van aki automatikusan döntőzik és van, akinek sikerült vennie az akadályt. A főpróbák előtt találkoztunk még kédt előadóval.

Izrael: Kobi Marimi – Home

Izrael képviselője nagyon jól válaszolt minden kérdésre. Amellett hogy viszont kérdezett Sanyitól és beszélt a dal létrejöttéről, a Rising star-os tapasztalatairól, elmondta azt is, hogy miért olyan csodálatos és egyedülálló élmény számára az Eurovízió. Nagyon sok ponton hasonlít az élete a dalszöveghez, gyerekkorában veszélyben érezte magát, megfélemlítették, ezért eldöntőtte, hogy nem hagyja magát befolyásolni a negatív dolgokkal. Nagyon ajánlott interjú.

San Marino: Serhat – Say Na Na Na

Az Eurovízióba becsempészett török versenyző, vagyis Serhat San Marino-t képviselve indult ismét a versenyen, és ezúttal sikerült bejutnia a döntőbe. Elmondja hogy az előző dala, az I didn’t know nagy siker az ő zenei karrierjében. Mesélt az életútjáról, arról hogy televíziós műsorvezetőként kezdte. Beszélt a barátairól, elmondta hogy már akkor barátja volt Helena Paparizounak (ESC 2005 győztes) mielőtt megnyerte volna a versenyt.
https://www.youtube.com/watch?v=JcuFqWGdIRE

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top