ESC Hungary

Interjú

Interjúk Tel-Avivból: Örményország, Grúzia, Málta

Folytatódik az interjúk sorozata a 2019-es Eurovízió fellépőivel. Száguldó riporterünk, Sanyi elkapott ismét néhány előadót, még az első elődöntő előtt.

Málta: Michela – Chameleon

Máltát egy igazán színes egyéniség képviseli, a dal címe is ezt sugalmazza. Milyen kár hogy az eredeti színpadi tervet nem tudták tartani, ezért egy totál más produkciót visznek ma este a színpadra. Erről is megtudhatunk többet, illetve megtudhatjuk azt is, hogy a kaméleon azokat az embereket szimbolizálja, akik könnyen tudnak színt váltani.

Örményország: Srbuk – Walking Out

Örményország képviselője beszél az X-Faktoros szerepléséről, hogyan fejlődött lépésről-lépésre a műsor alatt. És természetesen üzent is a magyar rajongóinak: ma este kiderül, hogy be fog-e jutni a döntőbe.

Grúzia: Oto Nemsadze – Keep on Going

Grúzia képviselője Oto Nemsadze volt, aki igaz hogy Ukrajnában és Grúziában is indult tehetségkutatón, és hiába üzeni a dal, hogy túl sok a háborúskodás a világban, ezért el kellene utasítani az agressziót, mégis kiesett az elődöntőből. A dal refrénjében megtalálható a „varada” szó, amivel nem birkózik meg a Google Translate. Ennek a szónak a jelentését is megtudjuk a videóból.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top