ESC Hungary

Interjú

Interjúk Tel-Avivból: Örményország, Grúzia, Málta

Folytatódik az interjúk sorozata a 2019-es Eurovízió fellépőivel. Száguldó riporterünk, Sanyi elkapott ismét néhány előadót, még az első elődöntő előtt.

Málta: Michela – Chameleon

Máltát egy igazán színes egyéniség képviseli, a dal címe is ezt sugalmazza. Milyen kár hogy az eredeti színpadi tervet nem tudták tartani, ezért egy totál más produkciót visznek ma este a színpadra. Erről is megtudhatunk többet, illetve megtudhatjuk azt is, hogy a kaméleon azokat az embereket szimbolizálja, akik könnyen tudnak színt váltani.

Örményország: Srbuk – Walking Out

Örményország képviselője beszél az X-Faktoros szerepléséről, hogyan fejlődött lépésről-lépésre a műsor alatt. És természetesen üzent is a magyar rajongóinak: ma este kiderül, hogy be fog-e jutni a döntőbe.

Grúzia: Oto Nemsadze – Keep on Going

Grúzia képviselője Oto Nemsadze volt, aki igaz hogy Ukrajnában és Grúziában is indult tehetségkutatón, és hiába üzeni a dal, hogy túl sok a háborúskodás a világban, ezért el kellene utasítani az agressziót, mégis kiesett az elődöntőből. A dal refrénjében megtalálható a „varada” szó, amivel nem birkózik meg a Google Translate. Ennek a szónak a jelentését is megtudjuk a videóból.

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top