ESC Hungary

Interjú

Interjúk Tel-Avivból: Moldova, Románia, Ausztria

Az idei Eurovízión elég sok szomszédunk kiesett. Ha vetünk egy pillantást a döntősök térképére (Ausztrália nélkül) akkor látszik, hogy Európa közepét kisöpörte a szavazatok hiánya.

Moldova: Anna Odobescu – Stay

Moldova képviselője beszélt a technikai nehézségekről amik előfordultak a próbán, de ezeket javítani fogják. Mesél a fesztiválos fellépéseiről, elmondja hogy milyen boldogságot okoz neki auz éneklés, illetve a grafikáért felelős művészt is mikrofon végre kapta Sanyi, és kaptunk sok kedves szót.

Románia: Ester Peony – On a Sunday

Ester Peony nagyon izgatott volt a főpróbák után. Elmond néhány titkot a zeneszerzés alkotási folymatában, elmondja hogy mi a különbség akkor ha más ír valakinek dalt. Kiderül az is hogy Ester nagy macskabarát is.

Ausztria: PÆNDA – Limits

Ausztria képviselője beszél az ő csendes daláról, hogy mennyire különbözik a svéd daltól, beszél ő is arról, hogy milyen érzés más dalát vagy egy saját szerzeményt elénekelni, és elmondja hogy milyen a kapcsolata a rajongókkal és a többi versenyzőkkel az Eurovízió alatt.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top