ESC Hungary

Interjú

Interjúk Tel-Avivból: Moldova, Románia, Ausztria

Az idei Eurovízión elég sok szomszédunk kiesett. Ha vetünk egy pillantást a döntősök térképére (Ausztrália nélkül) akkor látszik, hogy Európa közepét kisöpörte a szavazatok hiánya.

Moldova: Anna Odobescu – Stay

Moldova képviselője beszélt a technikai nehézségekről amik előfordultak a próbán, de ezeket javítani fogják. Mesél a fesztiválos fellépéseiről, elmondja hogy milyen boldogságot okoz neki auz éneklés, illetve a grafikáért felelős művészt is mikrofon végre kapta Sanyi, és kaptunk sok kedves szót.

Románia: Ester Peony – On a Sunday

Ester Peony nagyon izgatott volt a főpróbák után. Elmond néhány titkot a zeneszerzés alkotási folymatában, elmondja hogy mi a különbség akkor ha más ír valakinek dalt. Kiderül az is hogy Ester nagy macskabarát is.

Ausztria: PÆNDA – Limits

Ausztria képviselője beszél az ő csendes daláról, hogy mennyire különbözik a svéd daltól, beszél ő is arról, hogy milyen érzés más dalát vagy egy saját szerzeményt elénekelni, és elmondja hogy milyen a kapcsolata a rajongókkal és a többi versenyzőkkel az Eurovízió alatt.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top