ESC Hungary

JESC 2015

JESC 2015 Ausztrália: Bella Paige – My Girls

Szerző: Bakkay Levente
Forrás: junioreurovision.tv, wiwibloggs.com

Nem sokkal azután, hogy hivatalosan is bejelentette Ausztrália a debütálását, már ma ki is választották az indulójukat a versenyre. A kiválasztott előadó Bella Paige lett, aki az ausztrál The Voice Kids-ben lett idén 2. helyezett. Dalát a híres ausztrál énekesnő, Delta Goodrem jegyzi. A dal címe nem más, mint My Girls (Az én lányaim).

Nem sokkal a bejelntés után kiderült egy érdekes mellékszál is, ugyanis a My Girls eredetileg nem Bella dala volt. A dalt eredetileg Delta Goodrem saját magának írta az új albumára, de végül úgy döntött, hogy odaadja másnak. A dalt így Anja Nissen, a 2014-es ausztrál Voice nyertes énekesnője kapta meg, hogy énekelje el, mint a győztes dalát. Az utolsó pillanatban azonban a mentora a versenyben, will.i.am azt mondta, hogy ez a dal nem illik Anja személyiségéhez és hangjához, és végül nem ezt a dalt énekelte el Anja a döntőben (Érdekesség, hogy a helyette készült dal, az I’m So Excited (Nagyon izgatott vagyok) csak 1 hétig tudott fent maradni az ausztrál toplistán, akkor is csak a 42. helyen volt). A dal végül így Bellához került, ő fogja elénekelni a Junior Eurovízión november 21-én. Gratulálunk neki és sok sikert kívánunk a versenyre!

Bella dalát itt tudjátok meghallgatni:

Comments

Legnépszerűbbek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: