ESC Hungary

JESC 2015

JESC 2015 Ausztrália: Bella Paige – My Girls

Szerző: Bakkay Levente
Forrás: junioreurovision.tv, wiwibloggs.com

Nem sokkal azután, hogy hivatalosan is bejelentette Ausztrália a debütálását, már ma ki is választották az indulójukat a versenyre. A kiválasztott előadó Bella Paige lett, aki az ausztrál The Voice Kids-ben lett idén 2. helyezett. Dalát a híres ausztrál énekesnő, Delta Goodrem jegyzi. A dal címe nem más, mint My Girls (Az én lányaim).

Nem sokkal a bejelntés után kiderült egy érdekes mellékszál is, ugyanis a My Girls eredetileg nem Bella dala volt. A dalt eredetileg Delta Goodrem saját magának írta az új albumára, de végül úgy döntött, hogy odaadja másnak. A dalt így Anja Nissen, a 2014-es ausztrál Voice nyertes énekesnője kapta meg, hogy énekelje el, mint a győztes dalát. Az utolsó pillanatban azonban a mentora a versenyben, will.i.am azt mondta, hogy ez a dal nem illik Anja személyiségéhez és hangjához, és végül nem ezt a dalt énekelte el Anja a döntőben (Érdekesség, hogy a helyette készült dal, az I’m So Excited (Nagyon izgatott vagyok) csak 1 hétig tudott fent maradni az ausztrál toplistán, akkor is csak a 42. helyen volt). A dal végül így Bellához került, ő fogja elénekelni a Junior Eurovízión november 21-én. Gratulálunk neki és sok sikert kívánunk a versenyre!

Bella dalát itt tudjátok meghallgatni:

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top