ESC Hungary

Junior 2018

Junior 2018: Kezdődhetnek a próbák

A Minszk Aréna színpada felépült Galina Gomonova tervei alapján, a lámpák és a kamerák a helyükre kerültek, kezdődhetnek a főpróbák! November 20-tól veheti birtokba a 2018-as Junior Eurovízió 20 delegációja a színpadot.

A színpad közepén egy 7*20 méteres kijelzőt helyeztek el, a színpad két oldalán pedig egy-egy 7*8 méterest. Magába a színpad felületébe is építettek ledfalat. 800 mozgatható lámpa lett beépítve a mennyezetbe, melyek közül néhány speciális effektekre is képes.

16 kamera fogja felvenni a show-t, ewzek közül 4 darab darus kamera van (ezek hozzák az aréna közönsége felett átrepülő képeket), steadicam tipusú kamerákat (ezek a hordozható kamerák egészen közel tudnak menni a fellépőkhöz) és távvezérelt kamerák (ezek síneken mozognak a színpadok előterében).

Természetesen nem maradhat el a szélgép, a füstgép, és a sok CO2 rakéta sem.

A színpadi kellékek közül le van korlátozva, hogy mindenki maximum 4 fajta kelléket használhat.

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top