ESC Hungary

Eurovízió 2020

Ki nyerje az ukrán Vidbir 2020-at?

Az ukrán nemzeti döntő számos zenei műfajt hozott színpadra. A két elődöntő után szombaton kerül sor a döntőre, ahol kiválasztják ki képviselje Ukrajnát az Eurovíziós Dalfesztiválon. Bemutatjuk a 2020-as Vidbir finalistáit:

Jerry Heil

Az első elődöntőben igencsak merész, formabontó és nagyon színes látványelemekkel tarkított produkciót hozott Jerry Heil. Dalának témája a veganizmus.

Krutь

Maryna Krutь szintén az első elődöntőben mutatta be indulóját, a háttérben vetített művészi animált történet mellett a bandura kísérete teszi igazán egyedivé az előadást.

Go_A

A zsűritől és a nézőktől is igen erős támogatást kapott a Go_A produkciója. A háttérben vetített vizuális elemek szép összhangot alkotnak a népies hangzású dallal.

Khayat

Khayat a második elődöntőben modern vizuális elemekkel tartkított produkciót mutatott be. Elellett a táncosok és a kameramunka harmonikus együtt mozgása is lebilincselő látványt kölcsönöz.

TVORCHI

A második elődöntőben TVORCHI igazán ütős dalt hozott. A modern ritmus és a jól összehangolt képi világ magával ragadó előadást eredményez.

David Axelrod

Az angyalszárnyas háttérvokál mellett hangulatos éjszakai égboltot idéző képekkel David Axelrod erős, de mégis könnyed magával ragadó produkciót hozott színpadra.

Most, hogy megismerted a döntősöket, van már esetleg amelyik megtetszett? Szavazz kedvencedre az alábbi listából, hogy kiderüljön Ti kit választanátok Ukrajna képviseletére.

panel management

(wiwibloggs.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top