ESC Hungary

Eurovízió 2020

Ma este: Gyújts fényt Európa!

Több mint 40 ország nemzeti közműsor szolgáltatója tűzte műsorára azt a különleges műsort, amit ma este 21 órától láthatunk az Eurovízió döntője helyett. Az idei év 41 előadója kerül a rivaldafénybe, valamit az Eurovízió történelmének népszerű művészei fognak megérkezni Európa minden szegletéből, hogy együttes erővel adják elő, a ma esti alkalomra igazítva a Katrina And The Waves 1997-es győztes slágerét, melynek címe Love Shine A Light, vagyis Fényt gyújt a szeretet.

Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége, és annak holland tagjai, az NPO, a NOS és az AVROTROS Hollandia médiagyárában, a Mediapark Hilversumban készíti az új showműsort. A 90 ezer fős kisváros médiaparkja jelenleg 12 televíziós társaságnak ad otthont. Hilversumból legutoljára az 1958-as Eurovíziót közvetítették, mert az előző évben Corry Brokken szerezte meg Hollandia első győzelmét.

Az idei, kihívásokkal teli időkben sokfajta produkció fogja összekötni Európát. Michael Schulte (ESC 2018 Németország) és a The Common Linnetsból DeLange (ESC 2014 Hollandia) énekli az Ein Bisschen Frieden című 1982-es német győztes dalt, melyet eredetileg Nicole adott elő. Izrael 1979-es győztese, Gali Atari korábbi junior eurovíziós fellépőkből alakult kórussal énekli el a Hallelujah című dalt. Måns Zelmerlöw a 2015-ös svéd győztes dalt, a Heroes-t fogja előadni, Marija Šerifović a 2007-es szerb győztes dalt, a Molitvát énekli el, a 2018-as év győztese, Netta pedig közreműködik egy új dal akusztikus előadásán, benne egy különleges üzenettel, ami a mindenkit érintő szokatlan időszakról szól. A tavalyi győztes, Duncan Laurence a show alatt be fogja mutatni legújabb dalát, melynek címe: Someone Else, Valaki más. A Rotterdami Filharmonikus Zenekar különleges atmoszférát fog kölcsönözni a műsornak. A rajongók sem fognak kimaradni: a háromszoros Eurovízió győztes Johnny Logan What’s Another Year című dalát fogja előadni a rajongókból álló kórus.

A műsort Chantal Janzen, Edsilia Rombley (ESC 1998 és 2007) és Jan Smit vezeti. A brit BBC Mr. Eurovíziója, Graham Norton és Hollandia Youtube szenzációja, NikkieTutorials is jelen lesz az élő közvetítésben. A műsorvezetők holland dizájnerek ruháiban fognak pompázni.

Az élő adás 21:00-tól fog kezdődni az Eurovízió hivatalos YouTube csatornáján.

Addig is az ESC Hungary csapata három videóval készült, amit érdemes megnézni:

Eurovíziós Híradó 2020

Eurovíziós Híradó 2020

4 év után visszatért az Eurovíziós Híradó! 🙂

Közzétette: ESC Hungary – Eurovízió Magyarország – 2020. május 14., csütörtök

Eurovíziós Magyar TOP 10

Eurovíziós MAGYAR TOP 10

Különleges Eurovíziós napra ébredtünk, indítsuk is el egy újabb extra műsorral! Most kiderül, melyik A LEGJOBB MAGYAR EUROVÍZIÓS DAL! :DKöszönjük ezeket a slágereket a szerzőknek és az előadóknak, és gratulálunk nekik! 🙂

Közzétette: ESC Hungary – Eurovízió Magyarország – 2020. május 15., péntek

2020.05.16 szombat 18:00-tól ESC Hungary majdnem LIVE 2020

A körülmények ellenére készítettünk egy videót az idei év fejleményeiről. A verseny nélküli Eurovízió dalairól, az…

Közzétette: ESC Hungary – Eurovízió Magyarország – 2020. május 16., szombat

(eurovision.tv, eschungary.hu)

About Author

Ma este: Gyújts fényt Európa!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top