ESC Hungary

MEF

Magyar Eurovíziós Fanklub – Alakuló közgyűlés: Ott a helyed!

MEF

Szerző: Vámos Tamás

Májusban néhányan úgy gondoltuk, hogy Magyarországon is van egy olyan bázis, akik Eurovíziós rajongónak vallják magukat és az online tömörülésnél többre vágynak. Olyan összejövetelekre, ahol több történik annál, mint hogy kilépnek a valóságba az elektronikus találkozók színhelyéről. Olyan tömörülésre, ami képviseli őket a megfelelő helyeken, hogy számításba legyenek véve, amikor Eurovízióról van szó. Hogy a nemzetközi rajongói hálózatnak kijáró kedvezmények, lehetőségek őket is megillethessék. Az, hogy egy ilyen csoport tisztán működhessen, annak az egyetlen módja, ha egyesületet alapítunk. Ennek lesz az alakuló közgyűlése szeptember 12-én.

Az egyesület leendő tagjai az idei Döntő után két nappal kezdtek el „gyülekezni” a facebookon. Pár hét után elindult a honlap, ami lassacskán ugyan, de megszépül, és tartalmában is egyre gyakrabban fog bővülni, frissülni. Június közepéig a csoport tagjai a klub nevét, a hó végére logóját is kiválasztották. A hónap közepén elindult a hosszútávú projektünk, amely végén meg lesz, hogy a valaha elhangzott összes dal közül melyik a kedvencünk.

Most, hogy a nyárnak – és ezzel együtt az uborkaszezonnak – vége, újabb fejezethez érkezik a MEF, hiszen szeptember 12-én, 15:00-kor megtartjuk az alakuló közgyűlésünket a budapesti Szimpla Kávézóban (1073 Budapest, Kertész utca 48.). Ennek programja:

14:30 – 15:00 – gyülekező a helyszínen, regisztráció

15:00 – 16:00 – hivatalos rész (a szabályzatok elfogadása, az elnökség megválasztása, stb.)

16:00 – 16:30 – Stockholm 2016

16:30 – 18:00 – ingyenes tombola, játék, reményeink szerint közönségtalálkozó egy korábbi magyar fellépővel.

A rendezvény facebook-eseménye itt érhető el. Mindenkit szeretettel várunk!

Az egyesületbe való belépés leegyszerűsítéséhez kérjük, hogy ezt az űrlapot töltsétek ki.

Az eseményen történik meg a tagok első éves tagdíjának befizetése is, mely legfeljebb 4000 Ft lesz (folynak a számítások). A távolmaradók számára is lesz lehetőség az egyesületbe való belépésre, erről később adunk információt a honlapon. Érdeklődni a tagsag@magyarescfanklub.hu címen lehet.

Jelenleg a gazdasági elnökhelyettes posztjára nem érkezett pályázat, így aki érez magában kellő eltökéltséget és hozzáértést, az mihamarabb jelentkezzen a palyazat@magyarescfanklub.hu címen!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top