ESC Hungary

Eurovízió 2017

Magyarországot 9-13. helyre jósolják

Az összes ezoterikus energia ma este a kijevi Eurovíziós Dalfesztivál sajtóközpontjában összpontosul. Lássuk, hogy a különböző jósdák miket ígérnek a mai este végkimenetelére.

Az esctoday.com arról számol be, hogy latin harc van az utolsó pillanatokban a fogadóirodáknál, hiszen a hetekig tartó olasz fölényt most letörte a portugál Salvador Sorbal dala az Amar pelos dois, vagyis Szerelem mindkettőnknek címmel. Magyarország jelenleg a 13. helyen szerepel. Készítettek egy #Hashpoll-t is, 4 óra alatt kellett a győzelemre esélyes ország hashtag-jét elküldeni a Facebook-on. Portugália fölényes győzelmével fejeződött be, feleannyi szavazattal második Moldova, majd hozzájuk képest haramd annyi szavazattal Románia lett a harmadik. Magyarország itt a 14. helyen áll. A kommentátorokkal is készült egy szavazás, hiszen ők látják az összes fellépőt, megismertetik a nézőkkel a versenyzőket. 15 ország 20 kommentátora vett részt a szavazáson, kaukázisi, balkáni, ibériai, alpesi, és egy balti országból, a házigazda országból és egy mediterrán szigetről. Ezt a szavazást Portugália nyerte meg 176 ponttal, a második Olaszország 148 ponttal, a harmadik pedig Bulgária 90 ponttal. Az ESC Today sajtós szavazását Olaszország nyerte meg 100 ponttal, második Portugália 99 ponttal, a harmadik pedig Bulgária 90 ponttal. Magyarország Franciaországgal együtt 9. helyezett lett, 15 ponttal.

Az oikotimes.com különleges szavazást fejlesztett ki, ahol zsűris, közönségszavazást, és a kettőt összesítő listát is készítettek, hogy minél jobban hasonlítson minden az éles szavazásra. A zsűrijüknél Portugália, Olaszország és Bulgária a sorrend. Magyarország a 10. helyen áll. A közönségnél Olaszország, Portugália, Bulgária. Magyarország itt is a 10. helyezett. Ha mindent összevetnek, akkor Portugália nyer (a weboldal vezetője már az arcára festette a portugál zászlót), Olaszország épphogy lemarad, a harmadik pedig Bulgária lesz, Magyarország pedig a 9.

Az ESC Hungary házi szavazását Franciaország nyerte meg 8,17-es pontátlaggal, a második Magyarország 8,16-es átlaggal, a harmadik pedig Olaszország 7,87-es pontátlaggal.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top