ESC Hungary

Eurovízió 2017

Magyarországot 9-13. helyre jósolják

Az összes ezoterikus energia ma este a kijevi Eurovíziós Dalfesztivál sajtóközpontjában összpontosul. Lássuk, hogy a különböző jósdák miket ígérnek a mai este végkimenetelére.

Az esctoday.com arról számol be, hogy latin harc van az utolsó pillanatokban a fogadóirodáknál, hiszen a hetekig tartó olasz fölényt most letörte a portugál Salvador Sorbal dala az Amar pelos dois, vagyis Szerelem mindkettőnknek címmel. Magyarország jelenleg a 13. helyen szerepel. Készítettek egy #Hashpoll-t is, 4 óra alatt kellett a győzelemre esélyes ország hashtag-jét elküldeni a Facebook-on. Portugália fölényes győzelmével fejeződött be, feleannyi szavazattal második Moldova, majd hozzájuk képest haramd annyi szavazattal Románia lett a harmadik. Magyarország itt a 14. helyen áll. A kommentátorokkal is készült egy szavazás, hiszen ők látják az összes fellépőt, megismertetik a nézőkkel a versenyzőket. 15 ország 20 kommentátora vett részt a szavazáson, kaukázisi, balkáni, ibériai, alpesi, és egy balti országból, a házigazda országból és egy mediterrán szigetről. Ezt a szavazást Portugália nyerte meg 176 ponttal, a második Olaszország 148 ponttal, a harmadik pedig Bulgária 90 ponttal. Az ESC Today sajtós szavazását Olaszország nyerte meg 100 ponttal, második Portugália 99 ponttal, a harmadik pedig Bulgária 90 ponttal. Magyarország Franciaországgal együtt 9. helyezett lett, 15 ponttal.

Az oikotimes.com különleges szavazást fejlesztett ki, ahol zsűris, közönségszavazást, és a kettőt összesítő listát is készítettek, hogy minél jobban hasonlítson minden az éles szavazásra. A zsűrijüknél Portugália, Olaszország és Bulgária a sorrend. Magyarország a 10. helyen áll. A közönségnél Olaszország, Portugália, Bulgária. Magyarország itt is a 10. helyezett. Ha mindent összevetnek, akkor Portugália nyer (a weboldal vezetője már az arcára festette a portugál zászlót), Olaszország épphogy lemarad, a harmadik pedig Bulgária lesz, Magyarország pedig a 9.

Az ESC Hungary házi szavazását Franciaország nyerte meg 8,17-es pontátlaggal, a második Magyarország 8,16-es átlaggal, a harmadik pedig Olaszország 7,87-es pontátlaggal.

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top