ESC Hungary

ESC 2016

Málta: Ira Losco – Walk on Water

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Februárban és márciusban zsűriztették (máltai és nemzetközi zsűri segítségével) Ira Losco dalait, és ennek eredménye képpen mutatta be a máltai köztelevízió két nappal ezelőtt a hivatalos eurovíziós versenydalt, Walk on Water címmel. A videoklipet múlt héten vették fel.

Málta: Ira Losco – Chameleon

Tudósító: Klész Imre
Forrás: timesofmalta.com
2016-01-24 10:41

Igen, Ira Losco már szerepelt Eurovízión, 2002-ben második helyezést ért el a 7th Wonder című dallal. Azóta négyszer lett első az éppen aktuális albuma Máltán, és több díjat is megnyert. A tegnapi máltai nemzeti döntőn az ő egyik dala győzedelmeskedett. Az énekesnő két dallal is indult az elődöntőn, viszont a szabályok értelmében az egyiknek ki kellett esnie, ha netalán mindkettő elegendő szavazatot gyűjtött volna a döntőre. Így a pop kaméleonja képviselheti a kis szigetországot újra a Dalfesztiválon. Gratulálunk!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top