ESC Hungary

Eurovízió 2018

Március 10-én mutatják be Hollandia dalát

2014-ben a The Common Linnets tagjaként az ezüstérmet szerezte meg Hollandiának, idén azonban egyedül vág neki az Eurovíziónak. Ő Willem Bijkerk, vagyis Waylon. Még novemberben jelentette be Hollandia, hogy ő képviseli Hollandiát a versenyen.

Az elmúlt 5 évben ugyan egy alkalommal nem sikerült az országnak döntőbe jutnia, de azt leszámítva egyszer sem értek el 11. helynél rosszabbat. Ennek tükrében az énekesnek fel kell kötnie a gatyát, hogy az előző évek sikereit felül tudja teljesíteni.

A dalról való ismereteink a legminimálisabbak, de mára egy holland cikknek köszönhetően sikerült megtudnunk néhány információt.

A dalt egy napon fogjuk megismerni Svédország és Norvégia dalával, vagyis március 10-én fogják bemutatni. Még nem tudni, hogy mi lesz a dal címe, de a The Word Can Wait című közelgő albumán is fog szerepelni.

A cikk emellett beszámolt Waylon közelgő holland turnéjának részleteiről is. Eközben az Eurovízió rajongói találkozhatnak vele élőben a Eurovision in Concert nevű rendezvényen 2018. április 14-én, Amszterdamban.

(wiwibloggs.com)

Comments
2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2021

To Top
%d bloggers like this: