ESC Hungary

A 2022-es Eurovíziós Dalfesztivál házigazdái
Eurovízió 2022

Mika és Laura Pausini duettezik a második elődöntőben

Idén Torinóban nem csak a Dalfesztivál versenyzői lépnek színpadra megcsillogtatva énekhangjukat és tehetségüket, hanem a házigazdák is. Mika, Laura Pausini de még Alessandro Catellan is meglepetéssel készül.

A 2022-es Eurovíziós Dalfesztivál házigazdái

Amikor bejelentésre került az idei házigazda trió, már sejteni lehetett, hogy számíthatunk valami különlegesre. Amennyiben a pletykáknak szabad hinni, úgy Mika, Laura Pausini és Alessandro Catellan is megcsillogtatja énektudását az eurovíziós színpadon májusban.

Egészen pontosan – amellett, hogy Laura Pausini fogja megnyitni a Döntőt, Mika pedig az első elődöntőben lép fel, közösen egy duettet is elő fognak adni a második elődöntőben, ahol Alessandro Catellan is reflektorfénybe fog kerülni. Azt hogy milyen minőségben, egyelőre nem lehet tudni, azonban egy biztos: nagy szerepe lesz benne a humornak és a jókedvnek.

Természetesen Mika korábban már meglebegtette a fentieket, hisz sejtelmesen nyilatkozott a La Repubblica olasz napilapnak.

„Én is fellépek, és egy provokatív előadásban gondolkodom. Meglepetés lesz. Az Eurovízió nem csak egy show, olyan, mint egy Expo, ami néhány napig tart.”

Nem lenne meglepő az olasz RAI csatorna döntése, amennyiben a duett valóban színpadra kerülne, hisz mindketten elismert énekesek hatalmas karrierrel a hátuk mögött. Mi már nagyon kíváncsian várjuk a vendég fellépők produkcióját is. Ti kit látnátok szívesen Torinóban extra fellépőként a Maneskin mellett?

(wiwibloggs.com) 

About Author

Mika és Laura Pausini duettezik a második elődöntőben
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top