ESC Hungary

ESC 2021

Moldova: Natalia Gordienko – Sugar

Moldova úgy döntött, hogy a 2021-es rotterdami Eurovízióra az ukrán származású Natalia Gordienkót küldi. Az énekesnő neve már biztosan ismerős minden olvasónk számára, ugyanis ő volt a tavalyi moldáv nemzeti döntő győztese.

Natalia akárcsak tavaly, idén is biztosra ment, ugyanis a tavalyi versenydalához hasonlóan az ideit is az utóbbi időkben vegyes sikereket elérő eurovíziós „álomcsapat” készítette el. Az álomcsapat tagjai Philipp Kirkorov orosz énekes, Dimitris Kontopoulos görög zeneszerző, Ilias Kokotos kreatív igazgató és Fokas Evangelinos koreográfus, akikhez ezuttal Sharon Vaughn szövegíró is csatlakozott.

Az idei versenydal a Sugar címet viseli. Már az előzetes alapján is lehetett gondolni, hogy az énekesnő idén teljesen más stílusban fog megmutatkozni, így is lett. Hogy mennyire lesz vele sikeres, az május 20-án fog kiderülni, mivel a csütörtöki második elődöntőben adja majd elő a dalt. Sok sikert!

https://www.youtube.com/watch?v=1zvnsvxA3to

(Forrás: escxtra.com)

About Author

Moldova: Natalia Gordienko – Sugar
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top