ESC Hungary

Napi Eurovízió 2018

Napi Eurovízió 2018: Oroszország

Julia Szamojlova képviseli Oroszországot a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon az I Won’t Break című dallal.

Julia énekes dalszerző, 1989-ben született az oroszországi Uhta-ban (ami Komiföld egyik városa). A gyerekkora óta kerekesszéket használó Julia az X-Faktor Oroszország döntőse. Fellépett a 2014-ben Szocsiban rendezett paralimpiai játékokon. Megnyerte az Alla arany csillaga nevű díjat, melyet az 1997-ben Oroszországot képviselő Alla Pugacsováról neveztek el.

Juliát eredetileg a tavalyi Eurovízióra választották ki a Flame Is Burning című dallal. Az orosz Pervij kanal tiszteletben tartva a kötelezettség vállalását Juliát nevezte a 2018-as lisszaboni versenyre is. Az I Won’t Break című dalt Netta Nimrodi, Leonid Gutkin és Arie Burshtein szerezte. Ez a dal a csütörtöki második elődöntőben fog versenyezni.

A szívem irányít, nincs többé a sötétben. A kastélyom a homokban már kőből és sziklából épült fel. Az emlékeim, a dolgok amiket átéltem és minden tettem életben tart minden percben, és még most is tart. Nem török meg amikor az óceánok mélyéről jövő érzelmekről van szó.

A szívben és lélekben megerősödő Juliának már a tavalyi dala sem volt túlságosan acélos, az idei sem lett egy nagy szám. Kíváncsi vagyok, hogy az orosz köztévé mennyi flittert fog ráborítani az énekesnőre azért, hogy ne essen ki az elődöntőből, és közben megtartsa a produkció az ízlésességét. Bár a fehérorosz 12 pont szinte biztosan meglesz a X-Faktor miatt, de a többi szerintem nagyon kétséges. Julia kampánya már másfél éve tart, nagyon sokan emlékezni fognak rá, és elképzelhető hogy a Facebookon megmozdul valami, ami hatni fog a szavazókra is.

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top