ESC Hungary

Napi Eurovízió 2019

Napi Eurovízió 2019: Ausztria

Ausztriát idén az énekes-dalszerző, producer Paenda képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon Tel-Avivban. Paenda zenei stílusát az elektronikus, a hip-hop, a pop és a techno izgalmas keveréke jellemzi.

14 éves kora óta ír dalokat, mikor kiderült számára a zene nem csak egy szenvedélyes hobbi Bécsbe költözött, hogy zenét tanuljon, 2015 vette fel a Paenda művésznevet. Otthoni stúdiójában szívesen kísérletezik a különböző műfajok ötvözésével, ami teljesen új és egyedi hangzást kölcsönöz dalainak, ezzel hidat képezve az eltérő zenei világok között. Legújabb albuma az Evolution II április 26-án debütál 10 egyedi erőteljes dallal, amik a bizalom és önismeret témáját járják körül. Ezek közül választották ki az ország indulóját.

A Limits című ballada elmeséli, hogy Paenda miként lépte át a korlátait munkásságában és a zene iránti szenvedélyében, egészen a teljes kimerültség pontjáig. Megismerhetjük a zenész sebezhetőségét, ugyanakkor közvetíti azt az üzenetet, hogy mennyire fontos az önbizalom és a saját utunk megtalálása.

„Egy hosszú folyamat volt a számomra, mire megértettem, hogy van az a pillanat, amikor meg kell álljak és szünetet kell tartanom. Nehéz út vezetett ahhoz, hogy felismerjem a korlátjaimat.” – nyilatkozta az énekesnő

https://www.youtube.com/watch?v=S2HFBexHDXk

(eurovision.tv)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top