ESC Hungary

Napi Eurovízió 2019

Napi Eurovízió 2019: Ausztria

Ausztriát idén az énekes-dalszerző, producer Paenda képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon Tel-Avivban. Paenda zenei stílusát az elektronikus, a hip-hop, a pop és a techno izgalmas keveréke jellemzi.

14 éves kora óta ír dalokat, mikor kiderült számára a zene nem csak egy szenvedélyes hobbi Bécsbe költözött, hogy zenét tanuljon, 2015 vette fel a Paenda művésznevet. Otthoni stúdiójában szívesen kísérletezik a különböző műfajok ötvözésével, ami teljesen új és egyedi hangzást kölcsönöz dalainak, ezzel hidat képezve az eltérő zenei világok között. Legújabb albuma az Evolution II április 26-án debütál 10 egyedi erőteljes dallal, amik a bizalom és önismeret témáját járják körül. Ezek közül választották ki az ország indulóját.

A Limits című ballada elmeséli, hogy Paenda miként lépte át a korlátait munkásságában és a zene iránti szenvedélyében, egészen a teljes kimerültség pontjáig. Megismerhetjük a zenész sebezhetőségét, ugyanakkor közvetíti azt az üzenetet, hogy mennyire fontos az önbizalom és a saját utunk megtalálása.

„Egy hosszú folyamat volt a számomra, mire megértettem, hogy van az a pillanat, amikor meg kell álljak és szünetet kell tartanom. Nehéz út vezetett ahhoz, hogy felismerjem a korlátjaimat.” – nyilatkozta az énekesnő

https://www.youtube.com/watch?v=S2HFBexHDXk

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top