ESC Hungary

Junior 2016

Napi Junior Eurovízió 2016: Albánia

Elkezdjük a Napi Junior Eurovízió 2016 sorozatát. Minden nap megismerkedhetünk legalább egy versenyzővel, hiszen két hét múlva már színpadon lesz mind a 17 versenyző az idei mezőny létzáma alapján. A sort Klesta Qehaja kezdi, aki Albániát képviseli az idei fesztiválon.

Klesta 2006-ban született Koszovóban. 4 éves kora óta énekel, jelenleg Pristinában folytatja tanulmányait. 2010-ben csatlakozott a Xixellonja Fireflies együtteshez, amivel sok fesztiválon is felléptek, és nyertek helyi de nemzetközi fesztiválon is.

Fiatal kora ellenére Klesta erőteljes hanggal rendelkezik, reméli hogy karrierje folytatódik a Junior Eurovízió után is. A fiatal énekes szereti a kihívásokat, van benne elég kurázsi és ambíció a sikerek eléréséhez.

Szabadidejében szeret táncolni, és játszani a barátaival. Hogy mi lenne a legnagyobb kívánsága? Minden gyermeknek vidám életet kíván, mely kívánságot a dalain keresztül szeretne közvetíteni.

„Mezítláb gyalogolok az olvadó remény porában,
és ahogy körülnézek, a szívem szomorúságban süllyed el.
Ne változtasd az esőmet vörössé, ne harapj meg a gyűlöleteddel.”
Atyaég, tovább nem is fordítom, egy tíz éves kislánynak egy ekkora méretú szerelmi bánatot kell elénekelnie, amiben könyörög, hogy szeresse a szerelme. A dal szövegírója, Pandi Laço 52 éves.

Forrás: junioreurovision.tv


About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top