ESC Hungary

Junior 2016

Napi Junior Eurovízió 2016: Málta

Málta a címvédő a Junior Eurovíziós Dalfesztiválon. Az új szabályok miatt először mindig a győztes országnak ajánlják fel a következő évi verseny rendezését. Málta ezt el is fogadta, így a házigazdája lesz a versenynek ezen a héten vasárnap délután. A 13 éves Christina Magrin a Parachute, vagyis Ejtőernyő című dalt fogja előadni.

Christina életét a zene és a színészet határozza meg. A zeneművészetin egyetemi adjunktus édesanyja iránymutatásai alapján kezdte el elsajátítani az éneklés technikáit. Színdarabokban játszott, balettezni is tanult amivel díjakat is nyert, de zongorázni is megtanult. Az igazi nagy áttörést a 2012-es albán eurovíziós dal eléneklése jelentette számára. A Suus Christina előadásában milliókat ültetett a tévé elé, és a YouTube-on nemrég lépte át a 400000 megtekintést. A videó Albániában futótűzként terjedt, és a Suus dalszerzője hálából írt egy dalt a kis máltai énekesnek, amit most vasárnap meg is hallgathatunk tőle.

Christina 10 nyelven tud énekelni, ennek száma évről évre növekszik. A legutóbbi sikere pedig a Junior Eurovíziós Dalfesztivál máltai nemzeti döntőjének megnyerése volt. Christina már most profi előadóművész, aki a színpadnak és a közönségnek szenteli az életét.

Forrás: junioreurovision.tv

„Kergetem a szivárványokat, az égbolton keresztül keresem a kincsesládát,
emlékezz hogy nincs határ, nincs vég és nincs kezdet.
A pillanatért élek, és minden boldog időért amit meg tudok osztani veled,
megtesszük még a viharban is, mint a tűz a hidegben.
Ez ami barátokká tesz minket.
Amikor nehéz időszakod van, nem hagylak magadra,
én leszek az ejtőernyőd, és vigyázni fogok rád.
Amíg eléred a földet, amíg nem vagy tökéletes biztonságban,
én leszek az ejtőernyőd, és ott leszek neked.

Mindig jó, ha van az embernek egy olyan szertelen barátja, aki fel tud tölteni és vigyáz rád, hogy ne tedd tönkre magad.


About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top