ESC Hungary

Junior 2016

Napi Junior Eurovízió 2016: Ukrajna

A 14 éves Szofija Rol képviseli Ukrajnát a holnapi Junior Eurovíziós Dalfesztiválon, a Planet Craves for Love című dallal. Szofija 4 éves korától tagja lett több tánc és énekegyüttesnek. 2008-ban jelent meg első albuma, Szofia Rol – Ukrajna gyermekeiért címmel, ami nagyon kedvelt lett, 2009-ben nemzetközi terjesztésben is szépen fogyott. Fiatal kora ellenére nagyon sok tapasztalattal rendelkezik, több koncerten és fesztiválon fellépett már, számtalan díjat vihetett haza. Több televíziós tehetségkutatóban is versenyzett, melyek közül 2014-ben már szerepelt a Junior Eurovízió ukrán válogatójában, de 2015-ben ő képviselte Ukrajnát a Junior Sanremo Zenei Fesztiválon.

Szofija szeret úszni, táncolni, színjátszást tanul, de a legtöbb időt a családjával és barátaival tölti. Nagyon szereti Ukrajna Kárpáton túli régióját (Kárpátalja), és főleg nagy vallási ünnepek alkalmával látogat ide, amikor összejön az egész család.

Igazi nagyágyúk szerezték a dalát, ukrán-svéd koprodukcióban. A szövegíró egyik munkája Mika Newton (ESC 2011) Angel című dalának szövege volt, a zeneszerző pedig Azerbajdzsánnak komponált dalokat társszerzőként 2010-ben (Safura – Drip-drop) és 2011-ben (Ell/Nikki – Running Scared). Persze maga az előadó és részt vett a munkában.

„Olyan helyen élünk ezen a bolygón, ahol a mezők és a ligetek susognak, és bőséggel virágzanak a csalogányok énekében,
ahol mezítláb futok a végtelen mezőn, ahol a harmat ezüst cseppjei játszadoznak a napfényben.
Ahol a lélek a csillagok között jár, ahol csak egy lépésre van a kék ég.
Mindenem amim van egy álomért adom újra és újra, amiben repülni fogok,
ahol érzem a meleg nap gyöngédségét, és hiszünk abban, hogy a szerelem létezik a földön.”

Az biztos, hogy minden költői képet belepakoltak a dalszöveg második részébe is, abba az ideális álomvilágba, amiről a dal szólni akar.

Forrás: junioreurovision.tv


About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top