ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Ciprus

Az idei ciprusi résztvevő Nicole Nicolaou, aki 2004-ben született Limassolban. Fiatal kora ellenére folyékonyan beszél görögül, angolul, oroszul, valamint elkezdett franciául is tanulni. Professzionálisan négy éve kezdett énekelni, emellett zongorázni is tanul immár 2 éve. 2016-ban megnyerte a limassoli művészeti iskola tehetségkutatóját, amely egyenesen a Junior Eurovízióig repítette őt. A zene mellett a többi művészet is nagyon érdekli, különösen a rajz, amit négy éves korában kezdett. Kedvenc tevékenységei közé tartozik a wakeboardozás, egy szörfözéshez hasonlító extrém sport és a túrázás. Nicole magát állatbolondnak tartja, otthon egy macskája, két kutyája, egy hörcsöge és egy nyula van.

Dalának címe I Wanna Be A Star (Sztár akarok lenni), szerzője pedig az a Constantinos Cristoforou, aki 1996-ban, 2002-ben és 2005-ben képviselte Ciprust az Eurovíziós Dalfesztiválon. A dal a fiatalokról szól, akiket ösztönözni szeretne, hogy higgyenek magukban, és egy nap elérjék a csúcsot és sztárrá válhassanak, a szeretet és a család támogató erejével.

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top