ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Ciprus

Az idei ciprusi résztvevő Nicole Nicolaou, aki 2004-ben született Limassolban. Fiatal kora ellenére folyékonyan beszél görögül, angolul, oroszul, valamint elkezdett franciául is tanulni. Professzionálisan négy éve kezdett énekelni, emellett zongorázni is tanul immár 2 éve. 2016-ban megnyerte a limassoli művészeti iskola tehetségkutatóját, amely egyenesen a Junior Eurovízióig repítette őt. A zene mellett a többi művészet is nagyon érdekli, különösen a rajz, amit négy éves korában kezdett. Kedvenc tevékenységei közé tartozik a wakeboardozás, egy szörfözéshez hasonlító extrém sport és a túrázás. Nicole magát állatbolondnak tartja, otthon egy macskája, két kutyája, egy hörcsöge és egy nyula van.

Dalának címe I Wanna Be A Star (Sztár akarok lenni), szerzője pedig az a Constantinos Cristoforou, aki 1996-ban, 2002-ben és 2005-ben képviselte Ciprust az Eurovíziós Dalfesztiválon. A dal a fiatalokról szól, akiket ösztönözni szeretne, hogy higgyenek magukban, és egy nap elérjék a csúcsot és sztárrá válhassanak, a szeretet és a család támogató erejével.

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top