ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Hollandia

Hollandiát most először egy boyband fogja képviselni, az együttes neve Fource. Miután kiválasztották négyüket a holland előválogatón, a közönséget kérték fel, hogy adjon nevet a formációnak. Így született meg az erő és a négyes szójátékából alkotott Fource név.

Max (14) A The Voice Kids versenyzője, nagyon sok musicalben láthatta a holland közönség. Jannes (14) gyerekszínész, ő is sok musicalben kapott már szerepet. A harmadik tag Niels (12) a Hollandiában híres Kinderen voor Kinderen kórus tagja volt három évig. Ian (13) pedig mostanában kezdett el énekelni, de az előválogatón már bizonyította, hogy készen áll a nemzetközi megmérettetésre. Az előválogató zsűrije biztos abban, hogy a Fource meggyőző produkciót mutatott, és megérdemelten győztek. A műsor után nagyon megnőtt a népszerűsége a csapatnak, nagyon sok rajongóra tettek szert. A Love Me című dalt fogják előadni a 2017-es Junior versenyen.

Igaz, hogy a négy fiú Hollandia négy különböző részén él, gyakran szoktak találkozni, hogy együtt gyakoroljanak, énekeljenek, vagy csak hogy együtt lógjanak. Sok vicces videót töltenek fel a holland Junior Eurovízió YouTube csatornájára is, és ezt folytatni akarják a grúziai döntőig. Legutóbb, amikor Hollandia fiút küldött a Junior Eurovízióra, vagyis 2009-ben Ralf megnyerte a versenyt a Click Clack című dallal. Természetesen a Fource nagyon örülne, ha sikerülne ezt megismételni, de a legjobban azt remélik, hogy felejthetetlen élményekkel térnek majd haza Tbilisziből.

A Love Me című dal szerzőpárosa Joost Griffioen és Stas Swaczyna, akik ismét a Junior Eurovízióra komponálták meg dalukat. A korábbi holland Junior válogatókon is szerepeltek dalszerzőként, de tavalyi holland Kisses and Dancin’ című dal is az ő szerzeményük volt, ami a 8. helyet érte el Máltán.

Hollandia idei versenydala a Junior Eurovízió 10-14 évvel ezelőtti aranykorára emlékeztet, amikor sok vidám és ritmusos dal versenyzett egymással. A dal maga adott arra, hogy nagyon jó hangulatot teremtsen a négy fiú a színpadra. Remélhetőleg az élőben éneklés tökéletesen fog működni a színpadi látvánnyal. A dalszöveghez nincs angol fordítás, hacsak nem számítjuk le a Jeeh / hé hé hé / lololove me baby / i really like to love you too strófákat. Azt hiszem nem is kell sokkal több egy slágerhez, és meg fogják szorongatni a szintén bulizós Máltát, illetve a sok pontra számító Fehéroroszországot, Oroszországot és Ukrajnát is.

https://youtu.be/oOSmrgkbsIw

(junioreurovision.tv)

 

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top