ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Hollandia

Hollandiát most először egy boyband fogja képviselni, az együttes neve Fource. Miután kiválasztották négyüket a holland előválogatón, a közönséget kérték fel, hogy adjon nevet a formációnak. Így született meg az erő és a négyes szójátékából alkotott Fource név.

Max (14) A The Voice Kids versenyzője, nagyon sok musicalben láthatta a holland közönség. Jannes (14) gyerekszínész, ő is sok musicalben kapott már szerepet. A harmadik tag Niels (12) a Hollandiában híres Kinderen voor Kinderen kórus tagja volt három évig. Ian (13) pedig mostanában kezdett el énekelni, de az előválogatón már bizonyította, hogy készen áll a nemzetközi megmérettetésre. Az előválogató zsűrije biztos abban, hogy a Fource meggyőző produkciót mutatott, és megérdemelten győztek. A műsor után nagyon megnőtt a népszerűsége a csapatnak, nagyon sok rajongóra tettek szert. A Love Me című dalt fogják előadni a 2017-es Junior versenyen.

Igaz, hogy a négy fiú Hollandia négy különböző részén él, gyakran szoktak találkozni, hogy együtt gyakoroljanak, énekeljenek, vagy csak hogy együtt lógjanak. Sok vicces videót töltenek fel a holland Junior Eurovízió YouTube csatornájára is, és ezt folytatni akarják a grúziai döntőig. Legutóbb, amikor Hollandia fiút küldött a Junior Eurovízióra, vagyis 2009-ben Ralf megnyerte a versenyt a Click Clack című dallal. Természetesen a Fource nagyon örülne, ha sikerülne ezt megismételni, de a legjobban azt remélik, hogy felejthetetlen élményekkel térnek majd haza Tbilisziből.

A Love Me című dal szerzőpárosa Joost Griffioen és Stas Swaczyna, akik ismét a Junior Eurovízióra komponálták meg dalukat. A korábbi holland Junior válogatókon is szerepeltek dalszerzőként, de tavalyi holland Kisses and Dancin’ című dal is az ő szerzeményük volt, ami a 8. helyet érte el Máltán.

Hollandia idei versenydala a Junior Eurovízió 10-14 évvel ezelőtti aranykorára emlékeztet, amikor sok vidám és ritmusos dal versenyzett egymással. A dal maga adott arra, hogy nagyon jó hangulatot teremtsen a négy fiú a színpadra. Remélhetőleg az élőben éneklés tökéletesen fog működni a színpadi látvánnyal. A dalszöveghez nincs angol fordítás, hacsak nem számítjuk le a Jeeh / hé hé hé / lololove me baby / i really like to love you too strófákat. Azt hiszem nem is kell sokkal több egy slágerhez, és meg fogják szorongatni a szintén bulizós Máltát, illetve a sok pontra számító Fehéroroszországot, Oroszországot és Ukrajnát is.

https://youtu.be/oOSmrgkbsIw

(junioreurovision.tv)

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top