ESC Hungary

Junior 2018

Napi Junior Eurovízió 2018: Franciaország

Franciaország eddig csak egyszer, 2004-ben kóstolt bele a Junior EurovÍzió világába. Akkor egy hatodik helyezést tudtak elérni, ami egészen jó eredménynek számít. Most úgy döntöttek, hogy ismét beneveznek egy dallal a minszki nemzetközi versenyre. A 12 éves Angélina a Jamais sans toi, vagyis a Nélküled soha című dallal fog színpadra lépni. A dalt a legjobb barátnője, Pauline inspirálta, vagyis a barátságról szól.

Angélina Dél-Franciaországban született. Anyukája szerint folyton csak énekel. Amikor még kicsi volt, a szülei eladták a család autóját, hogy annak árából felépíthessenek egy zenei stúdiót, ahol elénekelhette a kedvenc dalait.

A Jamais Sans Toi egy általános történet a barátságról, melyet a legjobb barátnője, Pauline inspirált. -Nagyon könnyű elénekelni egy olyan dalt, melynek dalszövegéhez személyes kapcsolódásod van. A dal nagyon sok részén magamra tudok ismerni – mondta el Angélina.

Az idei junior felkészülés online téren az elmúlt évek leggyengébbike, így a lyricstranslate.com segítségével lehetett csak kihámozni a dalszöveg mondanivalóját. Egy fej, tele emlékekkel, bevallom nem egyetlen eggyel. Kacagok amikor összetalálkozik a tekintetünk, és napokig tudjunk mesélni egymásnak a történeteinket. Még ha el is telik sok idő, sosem vagy messze tőlem. Ha minden jól megy vagy ha megszakad, ketten többek vagyunk mindennél. Nélküled sosem! Örülök hogy életem része vagy. Hogy megölelhetlek és megmosolyogtathatlak.

Kedves dallam, Junior Eurovízióra való teljesen, a mezőny egyik legjobbja. Nagyon kis cuki szöveg ez, és ilyenkor eszembe jut, hogy egy igazi barátság mennyivel erősebb tud lenni a szerelmi kötelékhez képest.

https://youtube.com/watch?v=LDR9_dX4m1s

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top