ESC Hungary

Junior 2018

Napi Junior Eurovízió 2018: Szerbia

Szerbia 2006-os debütálása óta csak 3 versenyt hagyott ki pénzügyi nehézségek miatt. Szinte minden alkalommal szerb dalokkal indultak. Legjobb eredményüket 2007-ben és 2010-ben érték el, amikor harmadik helyen végeztek.

A szerb köztévé felhívást adott ki, a pályázó előadók és dalok közül egy szakai zsűri választotta ki a nyertes indulót. Szeptemberben bejelentették, hogy Bojana képviseli országát a Minszkben megrendezendő versenyen.

Bojana Radovanovic 2005-ben született a szerb fővárosban, Belgrádban. A fiatal énekes számára nem idegen terep a különböző versenyeken való részvétel, legutóbb 2017-ben Pinkove Zvezdice nevű tehetségkutató műsor döntőjéig jutott. Ez év elején pedig kiadta első kislemezét.

A „Svet” (Világ) című dal, amelyet a szerb pop-énekes Marija Marić Marković – Mari Mari alkotott a szabad lelkű fiatalok gondtalanságát, segítőkészségét, vidám életét mutatja be.

(junioreurovision.tv)

https://www.youtube.com/watch?v=co7C4YLhVig

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top