ESC Hungary

Junior 2018

Napi Junior Eurovízió 2018: Szerbia

Szerbia 2006-os debütálása óta csak 3 versenyt hagyott ki pénzügyi nehézségek miatt. Szinte minden alkalommal szerb dalokkal indultak. Legjobb eredményüket 2007-ben és 2010-ben érték el, amikor harmadik helyen végeztek.

A szerb köztévé felhívást adott ki, a pályázó előadók és dalok közül egy szakai zsűri választotta ki a nyertes indulót. Szeptemberben bejelentették, hogy Bojana képviseli országát a Minszkben megrendezendő versenyen.

Bojana Radovanovic 2005-ben született a szerb fővárosban, Belgrádban. A fiatal énekes számára nem idegen terep a különböző versenyeken való részvétel, legutóbb 2017-ben Pinkove Zvezdice nevű tehetségkutató műsor döntőjéig jutott. Ez év elején pedig kiadta első kislemezét.

A „Svet” (Világ) című dal, amelyet a szerb pop-énekes Marija Marić Marković – Mari Mari alkotott a szabad lelkű fiatalok gondtalanságát, segítőkészségét, vidám életét mutatja be.

(junioreurovision.tv)

https://www.youtube.com/watch?v=co7C4YLhVig

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top