ESC Hungary

Junior 2020

Napi Junior Eurovízió 2020: Málta

álta 2003-as debütálása óta 13-szor vett részt. Volt egy kis kihagyás, majd 2013-ban győzelemmel tértek vissza. Málta a legsikeresebb országok egyike a Junior Eurovízión: 2013-ban Gaia Cauchi győzött a The Start című dallal, majd 2015-ben Destiny Chukunyere szerezte meg az első helyet. Destiny szerepelt a 2020-as Eurovíziós Dalfesztivál versenyzői között is. Málta kétszer rendezett Junior Eurovíziót, 2014-ben és 2016-ban. Idén október 1-jén a kilenc éves Chanel Monseigneur nyerte meg a máltai nemzeti döntőt a Chasing Sunsets című dallal.

Karrierjének eddigi csúcsa a döntőbe kerülés a lettországi Gala Riga Symphony énekversenyen. Gyerekkorában már érzékelte a családja, hogy megvan benne a tehetség. 7 éves korától kezdve énekórákat vett. Épphogy elkezdte az éneklést, egy hónap múlva már színpadra is állt. Példaképei: Demi Lovato, Sia, Kelly Clarkson és Faouzia.

„Üldözni a napnyugtákat itt és a messzeségben, ahogyan követik a déli csillagot, lélegzetvételükkel járják a világot, erről szól az életük.” Ez a kedvenc dalszöveg részlete a fiatal énekesnek, mert reményt ad az embereknek, hogy üldözzék az álmaikat, bármennyire lehetetlen vagy elérhetetlen. Miről is szól az életünk… Az álmaink üldözéséről!

A csillagászati hasonlatokkal teleszőtt dalszöveg végigkíséri az egész balladát. A nemzeti döntőn a zsűritag Destiny elégedetten bólogatott az előadása közben. Bájos kislány, biztosan el fogja bűvölni a közönséget. Áhh még egy ballada… A gyerekdívák versenye lesz az idei!

(junioreurovision.tv)

Napi Junior Eurovízió 2020: Málta
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top