ESC Hungary

Junior 2020

Napi Junior Eurovízió 2020: Málta

álta 2003-as debütálása óta 13-szor vett részt. Volt egy kis kihagyás, majd 2013-ban győzelemmel tértek vissza. Málta a legsikeresebb országok egyike a Junior Eurovízión: 2013-ban Gaia Cauchi győzött a The Start című dallal, majd 2015-ben Destiny Chukunyere szerezte meg az első helyet. Destiny szerepelt a 2020-as Eurovíziós Dalfesztivál versenyzői között is. Málta kétszer rendezett Junior Eurovíziót, 2014-ben és 2016-ban. Idén október 1-jén a kilenc éves Chanel Monseigneur nyerte meg a máltai nemzeti döntőt a Chasing Sunsets című dallal.

Karrierjének eddigi csúcsa a döntőbe kerülés a lettországi Gala Riga Symphony énekversenyen. Gyerekkorában már érzékelte a családja, hogy megvan benne a tehetség. 7 éves korától kezdve énekórákat vett. Épphogy elkezdte az éneklést, egy hónap múlva már színpadra is állt. Példaképei: Demi Lovato, Sia, Kelly Clarkson és Faouzia.

„Üldözni a napnyugtákat itt és a messzeségben, ahogyan követik a déli csillagot, lélegzetvételükkel járják a világot, erről szól az életük.” Ez a kedvenc dalszöveg részlete a fiatal énekesnek, mert reményt ad az embereknek, hogy üldözzék az álmaikat, bármennyire lehetetlen vagy elérhetetlen. Miről is szól az életünk… Az álmaink üldözéséről!

A csillagászati hasonlatokkal teleszőtt dalszöveg végigkíséri az egész balladát. A nemzeti döntőn a zsűritag Destiny elégedetten bólogatott az előadása közben. Bájos kislány, biztosan el fogja bűvölni a közönséget. Áhh még egy ballada… A gyerekdívák versenye lesz az idei!

(junioreurovision.tv)

About Author

Napi Junior Eurovízió 2020: Málta
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top