ESC Hungary

Eurovízió 2023

Nézd Käärijä első ESC utáni koncertjét élőben!

Käärijä

Cha Cha Cha! A Finn Műsorszolgáltató május 20-án, szombaton élőben közvetíti az Eurovízión nagy sikert elérő Käärijä koncertjét a Helsinki Ice Hall-ból. Käärijähöz a színpadon csatlakoznak majd a Cha Cha Cha produkció táncosai is.

Käärijä azt ígéri, hogy a helsinki koncerten a szokásos energiával, meglepetésekkel és mindenekelőtt parti hangulattal fogja szórakoztatni a közönséget.

„Liverpoolban mindenki egy fantasztikus és őrült Eurovíziós show-t láthatott. Szombaton elfoglaljuk a helsinki jégcsarnokot, és a plafonig emeljük a hangulatot’ – mondja Käärijä. A finn énekes a múlt hétvégén rendkívül nagy sikert aratott, a közönségszavazást megnyerve lett második helyezett a Liverpoolban megrendezett versenyen.

Nézd meg Käärijä LIVE közvetítését az Yle Areena csatornán május 20-án, szombaton 20:00-kor (UTC+3)

It’s crazy, it’s party!

https://www.youtube.com/watch?v=l6rS8Dv5g-8

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top