ESC Hungary

Rajongunk

Nina Kraljić az idei Barbara Dex

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv
Képek (C) Andres Putting – EBU

Idén 2221 szavazat érkezett e legrosszabb fellépőruhát viselő előadókról szóló szavazáson. A szavazatok 35%-át Horvátország képviselője, Nina Kraljić kapta, ezzel lesöpörve a többi kevésbé extravagáns, nyári méhészruhás-napelemes öltözékkel rendelkező versenytársát a szavazáson. Nina 770 szavazatot kapott. A szavazás második helyezettje a fején virágkosarat viselő német Jamie-Lee lett 335 szavazattal, a harmadik helyre pedig a svájci, gyomorrángást okozó fekete pongyolában fellépő Rykka érkezett 201 szavazattal. A top 5-be befért még a bolgár versenyző és a boszniai csapat ruházata is.

_P6_4627

20. alkalommal rendezte meg a House of Eurovision oldal a szavazást, ami egyben az utolsó volt az idei évben. Jövőre a songfestival.be alkotói veszik át a szavazással járó feladatokat.

1.

2.

3.

4.

5.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top