ESC Hungary

ESC 2022

Örményország: Rosa Linn – Snap

Örményország – az Eurovízióra előadót nevező AMPTV – zsűrije Rosa Linnt nevezi a torinói Eurovíziós Dalfesztiválra. A Snap címet viselő dalához az elmúlt órákban került fel a klip a YouTube-ra. Az énekesnő gondolatai a daláról: „Azt hiszem, mindannyian elértünk már egy olyan pillanathoz, amikor úgy éreztük hogy nincs kiút, és az egész világ összeomlik körülötted. Elkezdesz mindent megkérdőjelezni, beleértve magadat is. Volt benne részem. Rájöttem, hogy megvan az erőm, hogy formáljam a valóságomat – ehhez csak ki kell térni a saját utamból és megtalálni a belső békét. Az egész az önszeretetről és annak elfogadásáról szól, hogy „elég” vagy. A „Snap” megírása egyfajta terápia volt számomra, és remélem, mások számára is az lehet, akik szintén nehéz időket élnek át.” Sok sikert a második elődöntő második felében!

(eurovision.tv)

About Author

Örményország: Rosa Linn – Snap
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top