ESC Hungary

Eurovízió 2021

Örményország visszalépett a 2021-es Eurovízión való szerepléstől

Az örmény közszolgálati műsorszolgáltató, az AMPTV bejelentette, hogy visszalép az idei Eurovíziós Dalfesztiváltól.

A legnagyobb erőfeszítések ellenére az Örményország idei rendezvényen való részvételének megerősítését követő események lehetetlenné tették az AMPTV számára az indulás idejében történő megszervezését.

Az AMPTV elmondta:

„Az örmény közszolgálati televíziós társaság gondos és részletes megbeszélések után úgy döntött, hogy figyelembe véve a legújabb eseményeket, az idő rövidségét, valamint egyéb olyan okokat, amelyek lehetetlenné teszik Örményország méltó részvételét, inkább távol maradunk a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiváltól.”

Martin Österdahl, az Eurovíziós Dalfesztivál ügyvezetője így nyilatkozott:

„Az EBU (Európai Műsorsugárzók Szövetsége) közösség mélységesen sajnálja, hogy az AMPTV úgy döntött, távol maradnak az idei Eurovíziós Dalfesztiválon való részvételtől. Örményország nagyszerű eredményekkel rendelkezik az Eurovíziós Dalfesztiválon, és mindig izgalmat és színvonalas produkciókat hoz a színpadra. Megértjük a visszalépésük okait, és hiányolni fogjuk szorgalmas szakmai delegációjukat Rotterdamban. Nagyon reméljük, hogy 2022-ben újra üdvözölhetjük Örményországot. ”

Ennek tükrében a 2021. május 18. és 22. között tartandó Eurovíziós Dalfesztiválon összesen 40 ország fog részt venni.

(eurovision.tv)

About Author

Örményország visszalépett a 2021-es Eurovízión való szerepléstől
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top