ESC Hungary

Eurovízió 2021

Összeállt a Norsk Melodi Grand Prix döntős mezőnye

Norvégia még január 16-án kezdte el Eurovíziós dalának keresését az 59. Melodi Grand Prix keretében. Az NRK belső zsűrije 26 potenciális dalt választott ki, melyből 6 dal autumatikusan a Melodi Grand Prix döntőjébe került, a maradék 20 dal pedig az elmúlt öt hétben párbajozott egymással a szombat esténként adásba kerülő elődöntőben, ahonnan alkalmanként egy dal jutott tovább. Így duzzadt 11 fősre a norvég zenei műsor döntője.

Ezzel azonban még nem lett teljes a döntő mezőnye, ugyanis a műsor producerei esélyt adtak arra, hogy a 15 kiesett dal közül egyet még megmentsen a közönség. Ennek köszönhetően pedig a tizenkettedik szerencsés döntős nem más, mint Jorn és a Faith Bloody Faith. Gratulálunk!

A hat automatikus döntős dal:

Az elődöntők győztesei:

A „wildcard” forduló győztese:

A Norsk Melodi Grand Prix döntőjére február 20-án, szombaton kerül sor. Mit gondolsz, ki lesz az a szerencsés, aki végül norvég színekben színpadra léphet a holland rendezésű Eurovíziós Dalversenyen?

(wiwibloggs.com)

About Author

Összeállt a Norsk Melodi Grand Prix döntős mezőnye
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top