ESC Hungary

Eurovízió 2021

Összeállt a Norsk Melodi Grand Prix döntős mezőnye

Norvégia még január 16-án kezdte el Eurovíziós dalának keresését az 59. Melodi Grand Prix keretében. Az NRK belső zsűrije 26 potenciális dalt választott ki, melyből 6 dal autumatikusan a Melodi Grand Prix döntőjébe került, a maradék 20 dal pedig az elmúlt öt hétben párbajozott egymással a szombat esténként adásba kerülő elődöntőben, ahonnan alkalmanként egy dal jutott tovább. Így duzzadt 11 fősre a norvég zenei műsor döntője.

Ezzel azonban még nem lett teljes a döntő mezőnye, ugyanis a műsor producerei esélyt adtak arra, hogy a 15 kiesett dal közül egyet még megmentsen a közönség. Ennek köszönhetően pedig a tizenkettedik szerencsés döntős nem más, mint Jorn és a Faith Bloody Faith. Gratulálunk!

A hat automatikus döntős dal:

Az elődöntők győztesei:

A „wildcard” forduló győztese:

A Norsk Melodi Grand Prix döntőjére február 20-án, szombaton kerül sor. Mit gondolsz, ki lesz az a szerencsés, aki végül norvég színekben színpadra léphet a holland rendezésű Eurovíziós Dalversenyen?

(wiwibloggs.com)

About Author

Összeállt a Norsk Melodi Grand Prix döntős mezőnye
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top