ESC Hungary

Rajongunk

Összefoglaló a 2023-as rajongói találkozóról

Ismét eltelt egy év, újra összegyűlt a Magyar Eurovíziós Klub Egyesület tagsága és néhány érdeklődő is, hogy közösen megvitassuk az idei évet és próbára tegyük eurovíziós tudásunkat. Már a szokásos sétán kialakult egy kis vita az idei fesztivál első két helyezettje körül, illetve hogy érdemes-e piszkálni újra a szabályokat a zsűri miatt.

Hála a májusi Eurovízió döntő közös nézésnek, három új tagot is fel tudtunk venni a MEKE tagjai közé! A hivatalos rész végeztével elkezdődött a kvíz, ahol Attila ismét megizzasztott minden jelenlévőt: az anagrammáktól kezdve a dalfelismerésig vagy színpad felismerésig mindenféle kérdések megválaszolásával kellett helyt állni.

Igaz hogy régen voltunk már Eurovízión, és mostanság egyre kevesebb ajándéktárgyat osztanak ki a verseny helyszínén a delegációk, de volt még az archívumunkban sok kincs, a 2008-as győztes Dima Bilan relikviával gazdagodott az egyik tagunk. Idén készítettünk pár MEKE/ESC Hungary ajándéktárgyat is, ezek is hamar gazdára találtak. Az idei dalok újraszavazásán nem született meglepetés, ezzel is megerősítettük a megérdemelt győzelmet Loreen-nak.

Legközelebb a MEKE tagokkal november 26-án délután találkozunk a 2023-as nizzai Junior Eurovízió közös nézésén!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top