ESC Hungary

Rajongunk

Összefoglaló a 2023-as rajongói találkozóról

Ismét eltelt egy év, újra összegyűlt a Magyar Eurovíziós Klub Egyesület tagsága és néhány érdeklődő is, hogy közösen megvitassuk az idei évet és próbára tegyük eurovíziós tudásunkat. Már a szokásos sétán kialakult egy kis vita az idei fesztivál első két helyezettje körül, illetve hogy érdemes-e piszkálni újra a szabályokat a zsűri miatt.

Hála a májusi Eurovízió döntő közös nézésnek, három új tagot is fel tudtunk venni a MEKE tagjai közé! A hivatalos rész végeztével elkezdődött a kvíz, ahol Attila ismét megizzasztott minden jelenlévőt: az anagrammáktól kezdve a dalfelismerésig vagy színpad felismerésig mindenféle kérdések megválaszolásával kellett helyt állni.

Igaz hogy régen voltunk már Eurovízión, és mostanság egyre kevesebb ajándéktárgyat osztanak ki a verseny helyszínén a delegációk, de volt még az archívumunkban sok kincs, a 2008-as győztes Dima Bilan relikviával gazdagodott az egyik tagunk. Idén készítettünk pár MEKE/ESC Hungary ajándéktárgyat is, ezek is hamar gazdára találtak. Az idei dalok újraszavazásán nem született meglepetés, ezzel is megerősítettük a megérdemelt győzelmet Loreen-nak.

Legközelebb a MEKE tagokkal november 26-án délután találkozunk a 2023-as nizzai Junior Eurovízió közös nézésén!

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top