ESC Hungary

WRS
Eurovízió 2022

Románia: Megérkezett a „Llamame” videóklipje

WRS - Románia

A Romániát képviselő WRS számos pre-party-n szerepelt az elmúlt pár héten. A „Llamame” c. dalt rajongók ezrei ismerik és dúdolják. Most megérkezett a videóklip is hozzá sokak örömére.

WRS így nyilatkozott:

     „Lélegzetvisszafojtva vártam ezt a videót, főleg azért mert nagyon jól éreztem magam a forgatásán. Számomra a „Llamame” klip még különlegesebb mint a többi, mert egy bizonyos értelemben megragadja a művészi utam a zeneiparban, és bebizonyítja, hogy a kemény munka kifizetődik. Nagyon büszke vagyok rá és köszönöm mindenkinek, aki részt vett az elkészítésében!”

A videó mögött meghúzódó történetet WRS élete ihlette, és bemutatja az előadó zeneiparban tett utazását, hangsúlyozva, hogy az ambíció, az elszántság és a szenvedély a legfontosabb szempont egy álom megvalósításában. A videót Andra Marta és Cristina Poszet rendezte, a operatőr pedig Alexandru Mureșan volt.

Már csak három hét van hátra a verseny kezdetéig, a román delegáció felkészülése pedig az utolsó szakaszban jár. A TVR stúdióban az utolsó próbák zajlanak, a technikai csapat az utolsó részleteket dolgozza ki, a színpadi jelmezeken az utolsó simításokat végzik, és WRS elmondta, hogy változtatnak a produkció koreográfiáján is.

     „Érdekes változás lesz a koreográfiában, amit csak a torinói színpadon fogtok látni. Nagyon bízom a produkciómban és remélem, hogy a nézőknek is tetszeni fog az újítás.”

A videóklipet itt láthatod:

About Author

Románia: Megérkezett a „Llamame” videóklipje
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top