ESC Hungary

WRS
Eurovízió 2022

Románia: Megérkezett a „Llamame” videóklipje

WRS - Románia

A Romániát képviselő WRS számos pre-party-n szerepelt az elmúlt pár héten. A „Llamame” c. dalt rajongók ezrei ismerik és dúdolják. Most megérkezett a videóklip is hozzá sokak örömére.

WRS így nyilatkozott:

     „Lélegzetvisszafojtva vártam ezt a videót, főleg azért mert nagyon jól éreztem magam a forgatásán. Számomra a „Llamame” klip még különlegesebb mint a többi, mert egy bizonyos értelemben megragadja a művészi utam a zeneiparban, és bebizonyítja, hogy a kemény munka kifizetődik. Nagyon büszke vagyok rá és köszönöm mindenkinek, aki részt vett az elkészítésében!”

A videó mögött meghúzódó történetet WRS élete ihlette, és bemutatja az előadó zeneiparban tett utazását, hangsúlyozva, hogy az ambíció, az elszántság és a szenvedély a legfontosabb szempont egy álom megvalósításában. A videót Andra Marta és Cristina Poszet rendezte, a operatőr pedig Alexandru Mureșan volt.

Már csak három hét van hátra a verseny kezdetéig, a román delegáció felkészülése pedig az utolsó szakaszban jár. A TVR stúdióban az utolsó próbák zajlanak, a technikai csapat az utolsó részleteket dolgozza ki, a színpadi jelmezeken az utolsó simításokat végzik, és WRS elmondta, hogy változtatnak a produkció koreográfiáján is.

     „Érdekes változás lesz a koreográfiában, amit csak a torinói színpadon fogtok látni. Nagyon bízom a produkciómban és remélem, hogy a nézőknek is tetszeni fog az újítás.”

A videóklipet itt láthatod:

Románia: Megérkezett a „Llamame” videóklipje
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top