ESC Hungary

S10 - Hollandia
Eurovízió 2022

S10: Az eurovíziós színpadon bármiről énekelhetsz

S10 - Hollandia

Hollandiát idén S10 képviseli a „De Diepte” c. dallal. Már maga a cím is egy komolyabb témára utal, ugyanis jelentése „A mélység”. Az énekesnő saját történetét meséli el, legszemélyesebb emlékeiről szól.

„A dal egy tisztelgés az emlékek és a szomorúság előtt, amelyeket magunkkal hordozunk. Mindenki él már át nehéz időszakot az életében, ez mindannyiunkban közös. Remélem az emberek kevésbé érzik magukat egyedül a dal hallgatása közben.” – S10

Stien den Hollander művésznevén S10 fiatalkorában rengeteget küzdött mentális zavarokkal. 14 évesen öngyilkossági kísérlettel kórházba került, ahol bipoláris személyiségzavarral diagnosztizálták.

A 21 éves énekesnőt a tegnapi sajtótájékoztatón arról kérdeztük, hogy mit mondana azoknak a hangoknak, akik szerint a komolyabb, mélyebb témák nem az Eurovízió színpadára valók.

S10 válaszában megfogalmazta, hogy szerinte az eurovíziós színpad a legjobb hely arra, hogy arról énekeljünk amiről szeretnénk, legyen az egy szomorú dal, legyen az party dal. Ha valami ellen tiltakozni szeretnénk, vagy épp elmerülnénk az LMBTQ témában akkor az sem lehet tabu.

A videót magyar felirattal megtekinthetik itt és a youtube csatornánkon egyaránt.

About Author

S10: Az eurovíziós színpadon bármiről énekelhetsz
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top