ESC Hungary

Eurovízió 2018

San Marino: Részletek a nemzeti válogatóról

San Marino Eurovíziós közmédiája, az SMRT újabb részleteket árult el a nemzeti válogatóról. Több mint 250 pályamű került beküldésre, így tehát bőven van lehetőség kiválasztani a 2018-ban, San Marino-t képviselő előadót és produkcióját.

Három show lesz közvetítve. Az első kettő előre felvett, a harmadik pedig élő közvetítéssel sugárzott döntő lesz. Mindhárom fordulónak Szlovákia fővárosa, Pozsony ad otthont. Az SMRT azonban nem hagyta a véletlenre a dolgot, hisz a versenyzők már részt vettek egy bécsi táborban, ahol producerek és zeneszerzők segítségével fejenként két dalt hoztak össze. Az első műsorban akusztikus verziókat énekelnek, majd a két dalból fog a zsűri választani egyet a második adás folyamán. A döntőben a kiválasztott dalokat fogják előadni.

Dátumok

február 2. – első adás
február 16. – második adás
március 3. – döntő – élő adás

Tavaly Valentina Monetta és Jimmie Wilson képviselte San Marino-t a Dalfesztiválon. A pörgős „Spirit of the Night” nem aratott nagy sikert, hisz nem sikerült a kvalifikáció a döntőbe.

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top