ESC Hungary

Eurovízió 2018

San Marino: Részletek a nemzeti válogatóról

San Marino Eurovíziós közmédiája, az SMRT újabb részleteket árult el a nemzeti válogatóról. Több mint 250 pályamű került beküldésre, így tehát bőven van lehetőség kiválasztani a 2018-ban, San Marino-t képviselő előadót és produkcióját.

Három show lesz közvetítve. Az első kettő előre felvett, a harmadik pedig élő közvetítéssel sugárzott döntő lesz. Mindhárom fordulónak Szlovákia fővárosa, Pozsony ad otthont. Az SMRT azonban nem hagyta a véletlenre a dolgot, hisz a versenyzők már részt vettek egy bécsi táborban, ahol producerek és zeneszerzők segítségével fejenként két dalt hoztak össze. Az első műsorban akusztikus verziókat énekelnek, majd a két dalból fog a zsűri választani egyet a második adás folyamán. A döntőben a kiválasztott dalokat fogják előadni.

Dátumok

február 2. – első adás
február 16. – második adás
március 3. – döntő – élő adás

Tavaly Valentina Monetta és Jimmie Wilson képviselte San Marino-t a Dalfesztiválon. A pörgős „Spirit of the Night” nem aratott nagy sikert, hisz nem sikerült a kvalifikáció a döntőbe.

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top