ESC Hungary

ESC 2021

Svájc: Gjon’s Tears – Tout l’Univers

Gjon’s Tears neve valószínűleg egyik olvasónk számára sem ismeretlen már, ugyanis a svájci közszolgálati televízió döntése értelmében ő képviselte volna Svájcot a 2020-as Eurovíziós Dalfesztiválon. A tavalyi év során hatalmas érdeklődés övezte, ugyanis dala a végső győzelemre is esélyes volt. Ezek után Svájc nem is dönthetett másképp, minthogy a 22 éves albán származású énekest indítja a 2021-es versenyen is. A tavalyi népszerűség után talán nem meglepő, hogy a rajongók hosszú idők óta türelmetlenül várják, hogy végre bemutassák a dalt. Türelmetlenkedésre azonban már nincs ok, ugyanis ma végre megismerhettük a dalt, amely Gjon’s Tears előadásában képviseli majd a kicsiny alpesi országot a rotterdami nemzetközi versenyen. A dal a Tout l’Univers címet kapta. A dalt a második elődöntő második felében adhatja majd elő. Sok sikert kívánunk!

https://www.youtube.com/watch?v=bpM6o6UiBIw

(escbubble.com)

About Author

Svájc: Gjon’s Tears – Tout l’Univers
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top