ESC Hungary

Eurovízió 2018

Svájcban idén a minőségi dalokra helyezték a hangsúlyt

Az elmúlt években Svájcról az Eurovízió kapcsán biztosan nem az ország sikerei ugranak be, ugyanis nem sok ilyenben volt része. Az elmúlt 11 évben az alpesi országnak csupán kétszer sikerült döntőbe kerülnie, utoljára 2014-ben Sebalter Hunter of Stars című dalának köszönhetően. Idén azonban Svájc újra neki vág a versenynek és megpróbál az elődöntő nehézségén felülkerekedni. Az idei előadót és dalt az Entscheidungsshow során, az elmúlt években hagyományossá vált nemzeti döntőn választják ki. Az SRT ma nyilvánosságra hozta az előadókat és dalaikat. A dalok kiválasztása során a minőségen volt a hangsúly. A ferbuár 4-i döntőben a következő 6 versenyző fog megküzdeni azért, hogy májusban Svájc színeiben versenybe szálljon az Eurovíziós győzelemért, de legalább a döntőbe jutásért:

Zibbz – Stones

Angie Ott – A Thousand Times

Naeman – Kiss me

Chiara Dubey – Secrets and Lies

Alejandro Reyes – Compass

Vanessa Iraci – Redlights

 

(wiwibloggs.com, esc-plus.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top