ESC Hungary

ESC 2021

Szerbia: Hurricane – Loco Loco

A Hurricane a tavaly megrendezett Beovizijában erőteljes felhatalmazást kapott arra, hogy Szerbiát képviseljék az Eurovíziós Dalfesztiválon, így a verseny elmaradása után nem is volt kérdés a szerb közszolgálati televíziónak, hogy kit indítsanak a 2021-es versenyen.

A 2017-ben alakult lánytrió tagjai Sanja Vučić, Ivana Nikolić és Ksenija Knežević. Sajnát már korábbról is ismerjük, ő képviselte Szerbiát 2016-ban a svéd fővárosban, ahol a döntő 18. helyén végzett. Ksenija pedig a 2015-ben Montenegrót képviselő Knez lánya, illetve egyik háttérénekese volt az Eurovízión.

A Hurricane idei versenydala a Loco Loco címet kapta. A pörgős dal szerzői a Hasta La Vista egyik szerzője, Nemanja Antonić, illetveDarko Dimitrov, a szöveget pedig az eurovíziós veterán, Sanja Vučić maga írta.

A dalt a május 20-i második elődöntő első felében hallhatjuk élőben. Sok sikert kívánunk!

(wiwibloggs.com)

About Author

Szerbia: Hurricane – Loco Loco
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top